Hanimlar merhaba. Lutfen beni bilgilendirin. Yaklasik 1 hafta once erkek arkadasimla surtunmeyle iliskiye girdik. Üstünde esofman vardi. Ben de ise tayt ic camasiri ve gunluk ped vardi. Esofmanina bosaldi ve benim taytima degdi. Ic camasirimin üstünden sizabilir mi spermler. Teşekkürler simdiden
evet evet kesin hamile amazoncum katiliyorum.... her halti yemeyi bilirler sonra burda "ne olur yardim edin" diye miavlarlar.... KK nin adminleri boyle sacma topik acilmasina musade etmeyin allah askina yaaaKesin hamilesin..
evet evet kesin hamile amazoncum katiliyorum.... her halti yemeyi bilirler sonra burda "ne olur yardim edin" diye miavlarlar.... KK nin adminleri boyle sacma topik acilmasina musade etmeyin allah askina yaaa
Hanimlar merhaba. Lutfen beni bilgilendirin. Yaklasik 1 hafta once erkek arkadasimla surtunmeyle iliskiye girdik. Üstünde esofman vardi. Ben de ise tayt ic camasiri ve gunluk ped vardi. Esofmanina bosaldi ve benim taytima degdi. Ic camasirimin üstünden sizabilir mi spermler. Teşekkürler simdiden
Gece gece çok güldümm:)))canım korkma hamile değilsin spermler öyle bir kaç katı gececek güçte değiller zaten çıktıktan sonra ölmüşlerdir onlar bişey olmaz millet neler yapıyor canım amuda kalkıyor hamile kalamıyor o kadar kolay olsaydı oooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?