hamile miyim

ecekeles

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
10
0
6
34
Bursa
Hanimlar merhaba. Lutfen beni bilgilendirin. Yaklasik 1 hafta once erkek arkadasimla surtunmeyle iliskiye girdik. Üstünde esofman vardi. Ben de ise tayt ic camasiri ve gunluk ped vardi. Esofmanina bosaldi ve benim taytima degdi. Ic camasirimin üstünden sizabilir mi spermler. Teşekkürler simdiden

Peki yine boyle bi iliski yasamistim 15 gun once. Yine kıyafet vardı. Ertesi gun regl oldum şiddetli baya baya kan geldi. Yine hamile kalamam degil mi. Yani kiyafetten sperm gecse ve ben bir gun sonra hasta olsam hamilelik riski kaliyor değil mi ortadan

canım korkma hamile değilsin spermler öyle bir kaç katı gececek güçte değiller zaten çıktıktan sonra ölmüşlerdir onlar bişey olmaz millet neler yapıyor canım amuda kalkıyor hamile kalamıyor o kadar kolay olsaydı oooooo

evet hamilesin

yaa töbe töbe
ben anlamıyorum yahu
madem böyle ölümüne tırsıyorsunuz yapmayın böyle şeyler alla alla ya

tebriklerr hamile değilsiniz yahu şakamısın sevişmeyi,boşalma olayını biliyorsun daa nasıl hamile kalındığını mı bilmiyorsun!!!!!!

evet evet kesin hamile amazoncum katiliyorum.... her halti yemeyi bilirler sonra burda "ne olur yardim edin" diye miavlarlar.... KK nin adminleri boyle sacma topik acilmasina musade etmeyin allah askina yaaa

Ben bu tarzda paylaşım yapanların sırf kafa bulmak amaçlı olduğunu düşünüyorum..Bari bir halt etmeden önce her türlü olasılığı düşün.. Sonra bu tarz kişilere doktorculuk oynamamız isteniyor.. İşlerine gelmeyince de ne dediğimizi anlamıyorlar..

mümkün değil öyle bişey sperm havayla temas ettiği anda ölür

Ben kimseden doktorculuk oynamasini istemedim. Bilgisi olan bilgilendirsin diye rica ettim. Sana hesap verecek durumda değilim. Emin ol kac gündür vicdanima hesap veriyorum kac milyon kez pisman oldugumu bilemezsin. Cahillihim yuzunden bu durumdayım. Çoğunuz bebek istiyorsunuz allah hepinizin gonlune gore versin. Cevap verenlere tesekkurler

Gece gece çok güldümm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…