yarın gidip yaptıracağım :)
merhaba ya size bişey danışa bilirmiyim
yarın gidip yaptıracağım :)
merhaba ya size bişey danışa bilirmiyim
canım testi yaptırdın mı?
evet :) hamileyim
çok tşk ederim darısı tüm isteyenlere inşallah :) adetim bir gün geçikince yaptım 3 kere yaptım üçünde de ikinci çizgi silik çıktı belirti olarak bende iki üç haftadır kasılmalar sancılar ve sık idrarara çıkma oluyordu hatta arkadaşlar enfeksiyon vardır dediler :) meğer bebekmiş
evet :) hamileyimm
2 gün hemencik geçer :) 211.8 çıktı
hayırlı olsun saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın bızlerede dua et bızlerde bu haberı alalım... 30 ocak beklıom bende
2 gune bır takıp edersın... ınsallah 1500lerde keseyı gorur 3000 gecıncede kalp atıslarını duyarsın canımmm en zorunu atlattın cok sukur... ılk hamılelıgınmı bu
:) inşallah :) evet 5 aylık evliyim ilk defa denedik hemen oldu
iyi aman nazarlardan korusun masallah ben 4 senelık evlıyım 2012 hazıranda ben korunmayı bıraktım hemen hamıle kaldım 8 haftalık kaybettımm ılk bebek duser dedı bı drum 6 ay koruncaksın dedı korundumm sonra 2013 martda drumla bı aksılıkler oldu kendıme dr bulamadım ha buldum su bu derken mayısda bı dr buldum ve gercekten cok guvendımmm ve hazıranda bıraktım bende o ay hamıle kaldım bu seferde eylulde bebegımı kaybettımm karnımda olmus tesadufen ogrendım.. dr um patolojıye yolladı kan pıhtılasması cıktı. sımdıde bu ay tekrar bıraktım bakalım neler beklıo benıD :
çok geçmiş olsuninşallah bu defa sağlıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?