hamile miyim?

Kızlar benımde 2 gün gectı. Belırtım yok sayılır hafıf kasıkların agrısı var arada. Hamıle oldugumu hgıssetmıyorum fzla ama beklıcem.. :) ne güzel bırsürü hamıle ne heyecandır :)

Kızlar benımde 2 gün gectı. Belırtım yok sayılır hafıf kasıkların agrısı var arada. Hamıle oldugumu hgıssetmıyorum fzla ama beklıcem.. :) ne güzel bırsürü hamıle ne heyecandır :)
canm benmde 2 ğün geçtiğinde belirtimmm hiiiçççç yoktu ters yaptım sadce beyaz bi çizgi odaaa ışığa tutunca anca gözüküodu :) 6cı günü tam cıktı ama bende geç döllenmş heralde :8

heyecanlanıyorum ama bıyandanda bıse hıssetmıyorum hafıf arada oda kasık agrısı oluyor regl olucakmsım gıbı okadar. Hamıleymısı gbı hıssetmıyorum ama beklıyorum.. Hayırlısı :)

heyecanlanıyorum ama bıyandanda bıse hıssetmıyorum hafıf arada oda kasık agrısı oluyor regl olucakmsım gıbı okadar. Hamıleymısı gbı hıssetmıyorum ama beklıyorum.. Hayırlısı :)
valla canm ben bütün adet belirtilerini yaşadm karnımda ağrıdı sivilcemde çıktı ve çoğu kişide adet belirtisi yaşaıp hamile kaldı yani

valla canm ben bütün adet belirtilerini yaşadm karnımda ağrıdı sivilcemde çıktı ve çoğu kişide adet belirtisi yaşaıp hamile kaldı yani

mide bulantısı arada oluyoe ama düzensızlıge baglıyorum, sivilcede oldu buay fazlasıyla hatta sasırdım adete daha cok varken basladı bu belırtıler. Ama hamılemıyımm bılmıyorum bndede var bunlar

test yapıcaksın tatlm acabalar insanı çok yıpratır

aynen canım yarın test yapıcam hayırlısını ıstıyoerum Rabbim den.. Belırsızlık dha zor en ıyısı test yapmak

yaadedm sanaaaa :) ne ğüzel :) kana gerek yok direk doktora zamn kaybetme kanla

Eşim illa kan testi de olsun diyo, hatta ona kalsa onun sonucu daha önemli. Bu yanlış olabilir. Bugün gittim hem gebelik hemde kan değerlerinin tamamını yaptırdım. Gider gitmez doktora gösteririm orada tahlille vakit kaybetmem. Hayırlısı artık

Ben 7 gün bekledim sonra test yaptım,emin olmak için. Çıktı da çok şükür :) inş. sizinde vardır.

Ne çok hamile var yaa) allahımmm darısı başımıza heyecanlanıyorum bu haberleri görünce)

Ben 7 gün bekledim sonra test yaptım,emin olmak için. Çıktı da çok şükür :) inş. sizinde vardır.

Amin canımya.. Senınde hayırlı olsun hamileliğin :) heyecan baskadırsımdı. Bariz bır öyle sümüksü akıntı flan görmedm bugünlerde. Sende oldumu böyle bıse veya yerlesme kanaması?

Amin canımya.. Senınde hayırlı olsun hamileliğin :) heyecan baskadırsımdı. Bariz bır öyle sümüksü akıntı flan görmedm bugünlerde. Sende oldumu böyle bıse veya yerlesme kanaması?

Mesajınıza ancak cevap verebiliyorum kusurabakmayın. Misafirlerim vardı. hiç girememiştim internete. Bayağı gün geçti gebeliğiniz varsa belli olmuştur artık ama yinede cevap vereyim sorunuza; benim kanamam hiç olmadı ama akıntım oluyordu,hatta adet oldum sanıyordum,bakıyordum olmamışım. O derece akıntım oluyordu ama şimdi 53 günlük hamileyim :) şu an akıntım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…