Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm benmde 2 ğün geçtiğinde belirtimmm hiiiçççç yoktu ters yaptım sadce beyaz bi çizgi odaaa ışığa tutunca anca gözüküodu :) 6cı günü tam cıktı ama bende geç döllenmş heralde :8Kızlar benımde 2 gün gectı. Belırtım yok sayılır hafıf kasıkların agrısı var arada. Hamıle oldugumu hgıssetmıyorum fzla ama beklıcem.. :) ne güzel bırsürü hamıle ne heyecandır :)
canm benmde 2 ğün geçtiğinde belirtimmm hiiiçççç yoktu ters yaptım sadce beyaz bi çizgi odaaa ışığa tutunca anca gözüküodu :) 6cı günü tam cıktı ama bende geç döllenmş heralde :8
valla canm ben bütün adet belirtilerini yaşadm karnımda ağrıdı sivilcemde çıktı ve çoğu kişide adet belirtisi yaşaıp hamile kaldı yaniheyecanlanıyorum ama bıyandanda bıse hıssetmıyorum hafıf arada oda kasık agrısı oluyor regl olucakmsım gıbı okadar. Hamıleymısı gbı hıssetmıyorum ama beklıyorum.. Hayırlısı :)
valla canm ben bütün adet belirtilerini yaşadm karnımda ağrıdı sivilcemde çıktı ve çoğu kişide adet belirtisi yaşaıp hamile kaldı yani
test yapıcaksın tatlm acabalar insanı çok yıpratırmide bulantısı arada oluyoe ama düzensızlıge baglıyorum, sivilcede oldu buay fazlasıyla hatta sasırdım adete daha cok varken basladı bu belırtıler. Ama hamılemıyımm bılmıyorum bndede var bunlar
valla canm ben bütün adet belirtilerini yaşadm karnımda ağrıdı sivilcemde çıktı ve çoğu kişide adet belirtisi yaşaıp hamile kaldı yani
test yapıcaksın tatlm acabalar insanı çok yıpratır
yaadedm sanaaaa :) ne ğüzel :) kana gerek yok direk doktora zamn kaybetme kanla
Benimde 4 gün gecikmem var inşaallah bende hamileyimdir.Hamile olmanıza cok sevindim tebrik ederim :))
Kızlar benımde 2 gün gectı. Belırtım yok sayılır hafıf kasıkların agrısı var arada. Hamıle oldugumu hgıssetmıyorum fzla ama beklıcem.. :) ne güzel bırsürü hamıle ne heyecandır :)
Ben 7 gün bekledim sonra test yaptım,emin olmak için. Çıktı da çok şükür :) inş. sizinde vardır.
Amin canımya.. Senınde hayırlı olsun hamileliğin :) heyecan baskadırsımdı. Bariz bır öyle sümüksü akıntı flan görmedm bugünlerde. Sende oldumu böyle bıse veya yerlesme kanaması?