bence idrar testi yap tatlım korkunun ecele faydası yok malesef allah hayrlısınınasip etsin inşallah :)Merhaba. Ben aranıza yeni katıldım, Fakat siteyi dışarıdan hep takip ediyordum :). Sizlere sorum olacak. Adetim 7 gün gecikti. Normalde hiç gecikmezdi. Kasık ağrılarım var,meme uçlarında sızlama var,bulantı var hamile olabilir miyim? Evde test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa,ya yoksa diyepazartesiye kadar sabredip doktora gideceğim ama içimdeki ses susmuyo :)
bide canm benm bulantımda 6. ve 7 . günü oldu :)Merhaba. Ben aranıza yeni katıldım, Fakat siteyi dışarıdan hep takip ediyordum :). Sizlere sorum olacak. Adetim 7 gün gecikti. Normalde hiç gecikmezdi. Kasık ağrılarım var,meme uçlarında sızlama var,bulantı var hamile olabilir miyim? Evde test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa,ya yoksa diyepazartesiye kadar sabredip doktora gideceğim ama içimdeki ses susmuyo :)
belirtilerin hamile olduğun yönünde bi an önce gebelik testi alıp yapmalısın.7 gün az bir süre değil nasıl dayanabildin o kadar vakit?hadi hemen bi test yap.sonucunuda hemen yaz :)
bide canm benm bulantımda 6. ve 7 . günü oldu :)
canım hemen test yapkiçocuğunu kontrol altına alsın doktor bence yanlş yapıomusun bekleyerek bebeğin varsa .Benim adetim geçtiğinden beri var. Aslında midem genelinde hassastır olur olmaz bulanırdı uuf çok yorucu,stresli bişey yaa
canım hemen test yapkiçocuğunu kontrol altına alsın doktor bence yanlş yapıomusun bekleyerek bebeğin varsa .
7 gün gecikmen varsa hemen çıkar kana gerek yok çünkü kesin çıkar idrarda ben hatta doktoruma dedm idrar yaptım pozitif çıktı dedi silikti ama 2.çizgi. doktorumda kan aldrmaya gerek yok hemen gel dedi gttim .. kese görndü. bence hemen test al yapHaklısınız. Varsa idrarda çıkar mı sizce şimdi? Yoksa kan testi mi yapmalıyım
7 gün gecikmen varsa hemen çıkar kana gerek yok çünkü kesin çıkar idrarda ben hatta doktoruma dedm idrar yaptım pozitif çıktı dedi silikti ama 2.çizgi. doktorumda kan aldrmaya gerek yok hemen gel dedi gttim .. kese görndü. bence hemen test al yap
belirtiler hamile olduğuna dair gösterge ama bazende nadirde olsa psikolojik oluyo..
inş gönlünden geçtiği gibidir..
ama evde test yap bence,belirsiz beklemek her türlü sonuçtan daha kötü bana göre..
canm stres yapmaıysan kafana takmadıysan büyük ihtial hamilesindir ..çünkü kafaya taktığında çoğu insan psikolojik oluo..Anladım. O zaman eşimi arayıp almasını rica ediyimsağolun
canm stres yapmaıysan kafana takmadıysan büyük ihtial hamilesindir ..çünkü kafaya taktığında çoğu insan psikolojik oluo..
canm stres yapmaıysan kafana takmadıysan büyük ihtial hamilesindir ..çünkü kafaya taktığında çoğu insan psikolojik oluo..
Bana yardımcı olan arkadaşlar çok sağolunTesti yaptım pozitif çıktı hemde çok belirgin bir şekilde Allah isteyen herkese nasip etsin inş
yaadedm sanaaaa :) ne ğüzel :) kana gerek yok direk doktora zamn kaybetme kanlaHamileyimyarın kan testide yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?