• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

evliyimki

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
21
1
6
34
İstanbul
Merhaba. Ben aranıza yeni katıldım, Fakat siteyi dışarıdan hep takip ediyordum :). Sizlere sorum olacak. Adetim 7 gün gecikti. Normalde hiç gecikmezdi. Kasık ağrılarım var,meme uçlarında sızlama var,bulantı var hamile olabilir miyim? Evde test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa,ya yoksa diye :( pazartesiye kadar sabredip doktora gideceğim ama içimdeki ses susmuyo :)

belirtilerin hamile olduğun yönünde bi an önce gebelik testi alıp yapmalısın.7 gün az bir süre değil nasıl dayanabildin o kadar vakit?hadi hemen bi test yap.sonucunuda hemen yaz :)

Merhaba. Ben aranıza yeni katıldım, Fakat siteyi dışarıdan hep takip ediyordum :). Sizlere sorum olacak. Adetim 7 gün gecikti. Normalde hiç gecikmezdi. Kasık ağrılarım var,meme uçlarında sızlama var,bulantı var hamile olabilir miyim? Evde test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa,ya yoksa diye :( pazartesiye kadar sabredip doktora gideceğim ama içimdeki ses susmuyo :)
bence idrar testi yap tatlım korkunun ecele faydası yok malesef allah hayrlısınınasip etsin inşallah :):49:

bide canm benm bulantımda 6. ve 7 . günü oldu :)

belirtilerin hamile olduğun yönünde bi an önce gebelik testi alıp yapmalısın.7 gün az bir süre değil nasıl dayanabildin o kadar vakit?hadi hemen bi test yap.sonucunuda hemen yaz :)

Nasıl dayandım bende bilmiyorum :) Aslında o kadar sabırsız biriyimdir ki ama varsa kesinleşsin istedim ve pazartesiyi beklicem :) Eşimde artık stres yapıyo benim yüzümden her akşam başka bişey söylüyorum. konuyu kapattık pazartesi doktora gitcem diye konuştuk.

belirtiler hamile olduğuna dair gösterge ama bazende nadirde olsa psikolojik oluyo..
inş gönlünden geçtiği gibidir..
ama evde test yap bence,belirsiz beklemek her türlü sonuçtan daha kötü bana göre..

Haklısınız. Varsa idrarda çıkar mı sizce şimdi? Yoksa kan testi mi yapmalıyım
7 gün gecikmen varsa hemen çıkar kana gerek yok çünkü kesin çıkar idrarda ben hatta doktoruma dedm idrar yaptım pozitif çıktı dedi silikti ama 2.çizgi. doktorumda kan aldrmaya gerek yok hemen gel dedi gttim .. kese görndü. bence hemen test al yap

7 gün gecikmen varsa hemen çıkar kana gerek yok çünkü kesin çıkar idrarda ben hatta doktoruma dedm idrar yaptım pozitif çıktı dedi silikti ama 2.çizgi. doktorumda kan aldrmaya gerek yok hemen gel dedi gttim .. kese görndü. bence hemen test al yap

Anladım. O zaman eşimi arayıp almasını rica ediyim :D sağolun

belirtiler hamile olduğuna dair gösterge ama bazende nadirde olsa psikolojik oluyo..
inş gönlünden geçtiği gibidir..
ama evde test yap bence,belirsiz beklemek her türlü sonuçtan daha kötü bana göre..

Evet böyle sürekli kafamda kuruyorum. Aslında hiç stres yapmıyordum günüm geçene kadar bir geçti iki geçti stres başladı bende :)

canm stres yapmaıysan kafana takmadıysan büyük ihtial hamilesindir ..çünkü kafaya taktığında çoğu insan psikolojik oluo..

Başlarda takıyordum olmuyordu ama sonra bıraktım yeni evliyiz olur dedim. Bizim istememiz yetmiyo Allah nasip etcek dedim. inş da etmiştir. İnş paylaşırım müjdeli haberi. Tekrar sağolun

Peki adet ağrısı gibi ağrıların olması normal mi? Belim ağrıyo bi 5 dk falan sonra geçiyo. Karın,kas ağrısı da arada vuruyo,geçiyo

Bana yardımcı olan arkadaşlar çok sağolun :D Testi yaptım pozitif çıktı hemde çok belirgin bir şekilde :D :D Allah isteyen herkese nasip etsin inş

Back