• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

hamile misin bilemem ama kahverengi lekelenmeler bazı bazı olabiliyor normal diye biliyorum..
adetin yakındır bence..

ya yerlesme lekesi ya da hamilelik öncesi eski kan hücreleri geliyodur ondan sonrada reglin baslar...bendede bazen öyle oluyo:31::31::31::31:

bende de adete 5-6 gün kala lekelenme olmuştu bir iki kez geldi kesildi sonra adetime 1 gün kala şüphe ettim kendimden hissettim yada hamileymişim :9: tabi çok sevinmiştim 6 yıl sonra onca tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalmam sürpriz olmuştu.sonradan araştırdım ki onlar yerleşme kanamasıymış.belki seninde öyle olabilir

bende de adete 5-6 gün kala lekelenme olmuştu bir iki kez geldi kesildi sonra adetime 1 gün kala şüphe ettim kendimden hissettim yada hamileymişim :9: tabi çok sevinmiştim 6 yıl sonra onca tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalmam sürpriz olmuştu.sonradan araştırdım ki onlar yerleşme kanamasıymış.belki seninde öyle olabilir

bende öyle düşünüyorum inş hamileyimdir :(

başka bir belirtin yokmu canım mesela ben göğüslerimden anlamıştım uçları acayip sızlıyodu ve vücut ısım normalin üstündeydi

olan biten herşey..
hamilelikte de oluyor..
regl öncesinde de oluyor..
her zaman olma ihtimali var yani..
hiçbişeyi hiçbişeye bağlamamak lazım..

benim adetime 5 gün kala kahverengi akıntım geldi, hatta önce bir gün boyunca pembe akıntım oldu, sonra bir bucuk gün kahverengi akıntım olmuştu ve hamileymişim, benim gebeliğim devam etmedi ama bu bir hamilelik belirtisi bence

Back
X