Hamile miyim?

rose_1903

bebeqim qeL artıkKk
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2010
420
2
46
Tekirdağ
merhaba.. bu saatte birileri varmı acaba ? biri bana yardım edebilirmi _? adetim 5 gün gecikmişti ilk defa böyle oldu sonra çok kötü bi ağrı yaşadım ve adet oldum. bugün tahlil yaptırdım ama doktoruma daha gösteremedim hamilemiyim çok merak ediyorum gecenin bu saatinde hala uykum yok. kasıklarımda ağrı var karnım biraz şişti tahlil sonuçlarım beta hcg 0 89 mıl/ml 0 5 sizce hamilemiyimdir ? yarın akşama kadar nasıl beklıycem randevum yarın akşam sizden birileri şimdilik beni biraz aydınlatabilirmi ?

canımm beta hcg 0,89 demişsinnn 0,5in üzerinde hamilelik olabilir diyorlar amaa adet oldum demişsin belkide kimyasal bir gebelik yaşayıp düşürmüş olabilirsin tatlımmm tabiki en doğru şeyi doktorun söyleyecektirrr

benim bildiğimde o 0,5 değil 5 olması lazım çünkü bende daha önceden kan testi yaptırmıştım adetimden 15 gün önce 0,146 çıkmıştı benimde ama o ay adet oldum

Son düzenleme:
cevabınız için çok teşekkürler..doktorumda düşükten şüphelenip tahlil i istemişti düşmemiştir yaa ayy inşallah yoktur öyle bişey .. ama adet kanaması oldu şeyde olabilirmi belki rahme yerleşirken ki kanama olamazmı ?

benim bildiğimde o 0,5 değil 5 olması lazım

ölede olabilir tatlım tam bilmiyorummm

inşş düşmemiştir canımmm ama yerleşme kanaması kahverengi veya çık pembe olur bir 2 damladan fazla gelmezz gerçi sen nasıl bir adet geçirdin bilmiyorum amaa umudunu yıkmak gibi olmasın ama 5 gün gecikmişsin tahlil sonucu biraz düşük tatlımmm allahh hayırlısını versin canımmm

adet gecikmesi normal herkeste olabilir hava değişiminden stersten filan bende 18 nisan adet olmam gerekirken 22 nisan adet oldum

beta hcg eğer 5 den küçükse hamilelik yok demektir. eğer adet tarihin 5 gün geçtiyse ve buna rağmen 5 den küçüğkse hamilelik yok hayatım. normalde 5 gün geçmişse çok daha fazla olmalıydı 700 ler felan

0.5 lık degerle hamılelık ve düşük olmaz hava degısımınden adet gecıkıyor benımde bu ay 4 gün gectı adetım tam sökülmedı zor geldı genelde gecıktımı daha agrılı olabılıyor endıselencek bır durum yok yanı rahat ol

benim bildiğimde o 0,5 değil 5 olması lazım çünkü bende daha önceden kan testi yaptırmıştım adetimden 15 gün önce 0,146 çıkmıştı benimde ama o ay adet oldum

arkadaşlar son adet dönemim 28 mart 28 nisanda regl olcaktım olmadım 1 mayısta kan testi yaptırdım 132,96 çıktı 3 mayısta 161,35 çıktı 4 mayıstada 246,44 çıktı sizce durum nedır bılgı verırsenız sevınırım

evet düşük yapmamışım :) ama hamilede değilmişim verdığinz bilgiler için teşekkürler :)

kızlar mrb ben yeni üye oldum yanlış yerede yazıyo olabilirim şimdiden özür dilerim ben 7 aylık evliyim eşim ısrarlarına yenık dstum ve bebek sahıbı almaya karar verdık sorum şu adetım bıttıgının ertesi günü ilişki oldu ondan sonrada aralılarla bıkac defa daha oldu su anda adetıme 2 hafta var ama kasıklarıma kramplar gırıyor asırı uykum oluyor sbahları mıdem bulanıyor sımdıden test yaptırsam kan testi acaba cıkarmı ???? ilişkiden kaçgn sonra kanda bellı olur nolurrrrr aydınlatın su gencı

adet olduysan.hamile degilsin.bazen sen hamile oldugunu far edene kadar hamile kalip ve hemen dusure biliyorsun.olur boyle seyler.

tatlım idrar testinde çıkmaz ama kan testi yaptırırsan belki çıkar.ama eğer hamile isen ve geç döllenme olduysa kanda da çıkmayabilir.bence 1 hafta daha bekle ve kan testi yaptır canım.ben adetime 1 hafta kala kan testi ile öğrenmiştim.ama bu durum herkes için aynı olmayabilir.bunu unutmamak gerekir.sevgiler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…