merhaba.. bu saatte birileri varmı acaba ? biri bana yardım edebilirmi _? adetim 5 gün gecikmişti ilk defa böyle oldu sonra çok kötü bi ağrı yaşadım ve adet oldum. bugün tahlil yaptırdım ama doktoruma daha gösteremedim hamilemiyim çok merak ediyorum gecenin bu saatinde hala uykum yok. kasıklarımda ağrı var karnım biraz şişti tahlil sonuçlarım beta hcg 0 89 mıl/ml 0 5 sizce hamilemiyimdir ? yarın akşama kadar nasıl beklıycem randevum yarın akşam sizden birileri şimdilik beni biraz aydınlatabilirmi ?
canımm beta hcg 0,89 demişsinnn 0,5in üzerinde hamilelik olabilir diyorlar amaa adet oldum demişsin belkide kimyasal bir gebelik yaşayıp düşürmüş olabilirsin tatlımmm tabiki en doğru şeyi doktorun söyleyecektirrr
benim bildiğimde o 0,5 değil 5 olması lazım
cevabınız için çok teşekkürler..doktorumda düşükten şüphelenip tahlil i istemiştidüşmemiştir yaa ayy inşallah yoktur öyle bişey .. ama adet kanaması oldu şeyde olabilirmi belki rahme yerleşirken ki kanama olamazmı ?
benim bildiğimde o 0,5 değil 5 olması lazım çünkü bende daha önceden kan testi yaptırmıştım adetimden 15 gün önce 0,146 çıkmıştı benimde ama o ay adet oldum
0.5 lık degerle hamılelık ve düşük olmaz hava degısımınden adet gecıkıyor benımde bu ay 4 gün gectı adetım tam sökülmedı zor geldı genelde gecıktımı daha agrılı olabılıyor endıselencek bır durum yok yanı rahat ol
kızlar mrb ben yeni üye oldum yanlış yerede yazıyo olabilirim şimdiden özür dilerim ben 7 aylık evliyim eşim ısrarlarına yenık dstum ve bebek sahıbı almaya karar verdık sorum şu adetım bıttıgının ertesi günü ilişki oldu ondan sonrada aralılarla bıkac defa daha oldu su anda adetıme 2 hafta var ama kasıklarıma kramplar gırıyor asırı uykum oluyor sbahları mıdem bulanıyor sımdıden test yaptırsam kan testi acaba cıkarmı ???? ilişkiden kaçgn sonra kanda bellı olur nolurrrrr aydınlatın su gencı
kızlar mrb ben yeni üye oldum yanlış yerede yazıyo olabilirim şimdiden özür dilerim ben 7 aylık evliyim eşim ısrarlarına yenık dstum ve bebek sahıbı almaya karar verdık sorum şu adetım bıttıgının ertesi günü ilişki oldu ondan sonrada aralılarla bıkac defa daha oldu su anda adetıme 2 hafta var ama kasıklarıma kramplar gırıyor asırı uykum oluyor sbahları mıdem bulanıyor sımdıden test yaptırsam kan testi acaba cıkarmı ???? ilişkiden kaçgn sonra kanda bellı olur nolurrrrr aydınlatın su gencı[/QUO
adetden sonra olduysan hamile kalmamissin.zaten adete 14 gun kaldigi zaman hamile kalinir.14cu gunden 3gun once ve sonra hamile olma sansi yuksek.eger 3gun once kaldiysan hamilelik belirdiler icin henuz erken.belirtiler embrion rahme yerlesince baslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?