benimde adet tarihim 10 mayıs arkadaşlar...bizde 5 yıldır evliyiz, bebek istiyoruz ve ilk defa bu ay korunmadık; bakalım...adet sancısı tarzında bi ağrıdan başka birşey yokhayırlısı kızlar...
aşağı yukarı hepimizin adet tarihi 10-12 mayıs dolaylarında birbirimize destek olalım. ben hamiş olmayı çok istiyorum
ben de hamile kalmak istiyorum essiradualarımız kabul olur inş
tatlım benimde 12 mayıs adet dönemim sendeki gelişmeleri burdan duyur tamammı meraktayım rabbim herkesin gönlüne göre versin hakkımızdan hayırlısı artık
Bugünleri bende yaşadım.daha ilk denememizde bile acaba hamilemiyim değilmiyim diye yatamıyordum.Allah'a şükür ilk ayımda hamile kaldım.Adet tarihim geldiğinde adet olacam sandım.Her zamanki gibi belim çok ağrıyordu.Benim her zmaan hastalanmadan 1 hafta önce falan göğüslerim çok şişer ve çok ağrırdı ama hiç ağrımadı.Şunu unutmayın kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.o ay başımda hiç ağrımamıştı..Allah isteyen herkeze nasip etsin inş.Herksle kendinizi kıyaslamayın.İnsanlar psikolojikmen etkileniyor.Midem bulanıyor falan diyor.Ama öle bişe yok miden bulansa bile 2. ayınızda yada 2. ayın sonunda başlıyor bulantılar.Hatta bazı kişilerde hiç olmyor.
Bugünleri bende yaşadım.daha ilk denememizde bile acaba hamilemiyim değilmiyim diye yatamıyordum.Allah'a şükür ilk ayımda hamile kaldım.Adet tarihim geldiğinde adet olacam sandım.Her zamanki gibi belim çok ağrıyordu.Benim her zmaan hastalanmadan 1 hafta önce falan göğüslerim çok şişer ve çok ağrırdı ama hiç ağrımadı.Şunu unutmayın kesinlikle kişiden kişiye değişiyor.o ay başımda hiç ağrımamıştı..Allah isteyen herkeze nasip etsin inş.Herksle kendinizi kıyaslamayın.İnsanlar psikolojikmen etkileniyor.Midem bulanıyor falan diyor.Ama öle bişe yok miden bulansa bile 2. ayınızda yada 2. ayın sonunda başlıyor bulantılar.Hatta bazı kişilerde hiç olmyor.
kızlar mrb ben yeni üye oldum yanlış yerede yazıyo olabilirim şimdiden özür dilerim ben 7 aylık evliyim eşim ısrarlarına yenık dstum ve bebek sahıbı almaya karar verdık sorum şu adetım bıttıgının ertesi günü ilişki oldu ondan sonrada aralılarla bıkac defa daha oldu su anda adetıme 2 hafta var ama kasıklarıma kramplar gırıyor asırı uykum oluyor sbahları mıdem bulanıyor sımdıden test yaptırsam kan testi acaba cıkarmı ???? ilişkiden kaçgn sonra kanda bellı olur nolurrrrr aydınlatın su gencı
kızlar aşk olsun kimse bana cvp vermedi ama sölemek istedim dun test yaptım ve pozitif cıktı:) sanırım hamileyimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?