hamile miyim?

essira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
901
4
0
Erzurum
günaydınlar herkese uzun zamandır kadınlar klübünü takip ediyorum. ama hiç konu açmamıştım.daha önce hamilelik deneyimi olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
1 yıllık evliyiz son beş aydır bebeiş denemelerimiz var eşimle. şimdi muhtemel adet tarihime 10 gün var ama ben şimdiden çok merak ediyorum hamilemiyim diye. evde bakılan idrar testlerinden yaptım ama
çok erken sanırım negatif çıktı.hamişliğini önceden farkeden ve ne değişiklikler olduğunu bilenlerin yardımına ihtiyacım var.

canım bizim ilk ayımız yeni denemeye başladık 15inde adet günüm 13 gün var daha

Canım inşallah Allah gönlüne göre verir.Ama lütfen sakın şimdiden bunları düşünme,eğer düşünürsen bebek sahibi olaman daha da gecikebilir.

Hamile kalmak isteyen tüm anne adaylarına tavsiye ediyorum.Lütfen kafaya takmayın,oluruna bırakın,geleceği varsa zaten geliyor..

Benim belirtilerim tıpkı adet olacakmışım gibiydi,ama göğüslerimde daha farklı bi ağrı vardı sanki bi bomba dokunsan patlayacak,bir de 1 ay önceki reglim 2 gün ve o kadar az oldu ki şok olmuştum.Normalde 4 gün sürer çünkü..

Şimdiden test alma sakın,bırak adetin geciksin gecikmeden önce sakın test yapma,kafana takma,akışına bırak.Ben hiç beklemediğim bi anda kaldım çünkü...Aklımda bile yoktu...

Umarım sende istediğine kavuşursun bir an önce..

selam ...bende bu konularda henüz çok toyum bizde bu ay ilk defa denemeye başladık benimde adetime 4 gün var sabırsızlıkla bekliyorum....inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir...bu konuda deneyimli olan arkadaşlar bizleri aydınlatırsa çok seviniriz...

merak etmekten alamıyor ki kendini insan kafamda elli sorun geziyo ya olmazsa ya tutmazsa diye dün gece merakımı yenemedim idrar testi yaptım bariz belirgin tek çizgi hayallerim suya düştü ne zormuş meğer böyle beklemek ALLAHIM sen hepimize yardımet kimseyi çocukla sınama yarabbim

kendini bu kadar sıkma.ve düşünmemeye çalış.inan sürekli aklına taktıkça aslında işi zorlaştırıyoruz.bende senin gibiydim sürekli test alıp bakıodum.en sonunda doktorum baya bi çıkıştı.yeter artık bu kadar takıntı haline getirme dedi.ve düşünmeyi bıraktığm ilk ay hamile kaldım.kendini rahat bırak.ve hep hayırlı zamanda olur inşallah die dua et tatlım

takmamaya çalışıyorum ama bir özlem bir hasretle bat tarihimi bekliyorum.son 9 günüm kaldı nasip inşallah bu sayfadan duyurabilrim.rabbim herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin

cnm benim ilk başta rahatlamanı rica ediyorum...hamile kalabilmek için psikolijik etmen yüzde 50 oyüzden ilk önce adet günününgelene kadar farklı şeylerle uğraş düşünme olurmu....

senin duyguların benim 1 ay önceye kadar yaşadığım duyguların aynısı aslında 1 ay önce değil 2,5 hafta önce kadar...
biz 5 ay korunmadık her ay bende acabalarla düşünüp duruyor her negatif gördüğümde kendimde sorun olduğunu düşünüyordum.. taki....okulumun sınav tarihi yaklaşana kadar...7 dersten sınava girecektim ve sıkı çalışmam lazımdı mart ayıydı.....eşimle toplamsan belki 3 etmez beraber olmamız. 3.yü bile hatırlamıyorum yani okadar....o yüzden hiç umudum yoktu...adet günüm yaklaştı çok hastaydım ilaç içmem gerekiyordu test yaptım negatif adetimi 3 gün geçti içim rahat etmedi tekrar test yaptım pozitif....şok oldum....hiç ihtimal bile vermiyordum..çünkü diğer aylar okadar çok çalışıyorduk ki bu ay onun yanında hiçti.. ama birşey olmuyordu tabi...
DEMEKKİ NEYMİŞ KAFAMIZDAN ADET GÜNÜMÜZ GELENE KADAR SİLMEKMİŞ....ANLAŞTIK..
10 GÜN ÇOK ERKEN BİDE ŞU AN HAMİLE OLSAN DAHİ SADECE BETAHCGDEN ANLAŞILIR YANİ KAN TESTİNDE:94:....KAN TESTİN 5 TEN FAZLA ÇIKARSA HAMİLESİN...
TIP MERKEZLERİ YAPIYOR 3 SAATTE VERİYORLAR..SAĞLIK OCAKLARI KAN VERDİKTEN SONRAKİ GÜNE KALIYOR...BİLGİLERİNE CNM..

HERŞEYİN HAYIRLISI...

Son düzenleme:

çok sağol canım bugün tarihi itibariyle 8 gün var benimde adetime henüz hiç bi belirti göstermiyorum.ama bu sitelerinde pozitif bir alan geliştirdiğini düşünüyorum.idrar testi yapma cezasını bugün veriyorum kendime.salı günü içinde sağlık ocağına gidicem hayırlısıyla.zaten hafta sonu misafirim var sözünü dinleyip kafamdan şu an itibariyle atıyorum. çarşamba günü bu siteden sonucu bildirirm artık

benimde adet dönemine yakın normal sancılarım oldu ama hamile kalabildim o ağrılarında bende psikolojik olduğunu düşünmüştüm o kadar düşünmeyin arkadaşlar
herşeyin hayırlısı......

adet gununu bekle bakdın 1 qun qecdı hemen test yaparsın duzenlı adet oluyorsan hamıle kalman daha yuksek ıns hamılesındır ben 28 hafdalık hamıleyım yanı 7 aylık 1kq 100 qr :)) kılosu kız bebek beklıyoruz herkese hayırlı bebekler versın Allah anne olmak cok quzel...

slm ben de 10 mayısta regl bekliyorum...hiç belirti yok galiba yine hüsran...7 aydır olmuyo...sabır diliyorum herkese Allah hayırlısını versin...iyi geceler....

slm ben de 10 mayısta regl bekliyorum...hiç belirti yok galiba yine hüsran...7 aydır olmuyo...sabır diliyorum herkese Allah hayırlısını versin...iyi geceler....

taktik belli 10 mayısa kadar hafızayı sil 10 mayısta düşünürsün....okey....bebeğim....BU İŞİN ÇÖZÜMÜ RELAX OLMAK.......

mrb hanımlar allah hepinizin gönlüne göre versin sakın üzülmeyin motivasyonunuzu bozmayın ki budurumda buna çok ihtiyaç duyuluyor bende size birşey danışmak istedim benimde adetim nisan7 oldum 18de korunmadım beklenen adetim bugündü olmadım bilmiyorum ama akıntım falan yok aynlız karnım ve kasıklarım çok ağırıyor birde avuç içlerim karın bölgemde ateşlenme vucudun belli bölgelerinde ısı artışı var ama çok üşüyorum sizce bişey yoktur değilmi inş.yoktur :) çünkü benim bitane 5yaşında bir prensesim var zaten şuan düşünmüyorum pek olursa biraz süpriz olacak:44:

benimde adet tarihim 10 mayıs bu 7 ayımız hayırlısı bekliyorum ama zormus canım cok iyi anladım Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah..

benimde adet tarihim 10 mayıs arkadaşlar...bizde 5 yıldır evliyiz, bebek istiyoruz ve ilk defa bu ay korunmadık; bakalım...adet sancısı tarzında bi ağrıdan başka birşey yokhayırlısı kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…