günaydınlar herkese uzun zamandır kadınlar klübünü takip ediyorum. ama hiç konu açmamıştım.daha önce hamilelik deneyimi olan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
1 yıllık evliyiz son beş aydır bebeiş denemelerimiz var eşimle. şimdi muhtemel adet tarihime 10 gün var ama ben şimdiden çok merak ediyorum hamilemiyim diye. evde bakılan idrar testlerinden yaptım ama
çok erken sanırım negatif çıktı.hamişliğini önceden farkeden ve ne değişiklikler olduğunu bilenlerin yardımına ihtiyacım var.
merak etmekten alamıyor ki kendini insan kafamda elli sorun geziyo ya olmazsa ya tutmazsa diye dün gece merakımı yenemedim idrar testi yaptım bariz belirgin tek çizgi hayallerim suya düştü ne zormuş meğer böyle beklemek ALLAHIM sen hepimize yardımet kimseyi çocukla sınama yarabbim
cnm benim ilk başta rahatlamanı rica ediyorum...hamile kalabilmek için psikolijik etmen yüzde 50 oyüzden ilk önce adet günününgelene kadar farklı şeylerle uğraş düşünme olurmu....
senin duyguların benim 1 ay önceye kadar yaşadığım duyguların aynısı aslında 1 ay önce değil 2,5 hafta önce kadar...
biz 5 ay korunmadık her ay bende acabalarla düşünüp duruyor her negatif gördüğümde kendimde sorun olduğunu düşünüyordum.. taki....okulumun sınav tarihi yaklaşana kadar...7 dersten sınava girecektim ve sıkı çalışmam lazımdı mart ayıydı.....eşimle toplamsan belki 3 etmez beraber olmamız . 3.yü bile hatırlamıyorum yani okadar....o yüzden hiç umudum yoktu...adet günüm yaklaştı çok hastaydım ilaç içmem gerekiyordu test yaptım negatif adetimi 3 gün geçti içim rahat etmedi tekrar test yaptım pozitif....şok oldum....hiç ihtimal bile vermiyordum..çünkü diğer aylar okadar çok çalışıyorduk ki bu ay onun yanında hiçti.. ama birşey olmuyordu tabi...
DEMEKKİ NEYMİŞ KAFAMIZDAN ADET GÜNÜMÜZ GELENE KADAR SİLMEKMİŞ....ANLAŞTIK..
10 GÜN ÇOK ERKEN BİDE ŞU AN HAMİLE OLSAN DAHİ SADECE BETAHCGDEN ANLAŞILIR YANİ KAN TESTİNDE:94:....KAN TESTİN 5 TEN FAZLA ÇIKARSA HAMİLESİN...
TIP MERKEZLERİ YAPIYOR 3 SAATTE VERİYORLAR..SAĞLIK OCAKLARI KAN VERDİKTEN SONRAKİ GÜNE KALIYOR...BİLGİLERİNE CNM..
HERŞEYİN HAYIRLISI...
slm ben de 10 mayısta regl bekliyorum...hiç belirti yok galiba yine hüsran...7 aydır olmuyo...sabır diliyorum herkese Allah hayırlısını versin...iyi geceler....
slm ben de 10 mayısta regl bekliyorum...hiç belirti yok galiba yine hüsran...7 aydır olmuyo...sabır diliyorum herkese Allah hayırlısını versin...iyi geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?