- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Bir seneye yakındır adet düzensizliğim var.
Bugün doktora gittim.
Ultrasonda kist görünmedi, kistlerim vardı ne oldu bilmiyorum onlara. Başka bir şey de yok, normal dedi her şeye.
En son Şubat başında korunarak cinsel ilişki yaşadım, sonrasında adet oldum.
Martın 28'inde adet görmem gerekirken hala görmedim diye gittim.
Bana son ilişkimi sorduğunda da bu cevapları verdim, doğru söylüyorsun değil mi falan diye üsteledi.
Beta hcg istemedi.
Progestan diye bir ilaç verdi. Adetin üçüncü günü yine gideceğim.
İlaca baktım gebeler de kullanabiliyor.
Tahlillerime bakıyorum, bugün yaptırdığım 3 tane sonucum gebe olmayan aralığında, diğeri de ovulasyon aralığında kalıyor. Ama beta hcg yok işte aralarında.
O kadar üsteleyince panik oldum, gebelik testi yaptım evde, negatif.
Son ilişkimin üzerinden de 2 aydan fazla zaman geçti. Eğer bir şey olsaydı ultrasonda, kandaki diğer tahlillerde ya da testte kesin çıkardı değil mi?
Adet olmayışımın sebebi başka bir şeydir değil mi? :44:
Bugün doktora gittim.
Ultrasonda kist görünmedi, kistlerim vardı ne oldu bilmiyorum onlara. Başka bir şey de yok, normal dedi her şeye.
En son Şubat başında korunarak cinsel ilişki yaşadım, sonrasında adet oldum.
Martın 28'inde adet görmem gerekirken hala görmedim diye gittim.
Bana son ilişkimi sorduğunda da bu cevapları verdim, doğru söylüyorsun değil mi falan diye üsteledi.
Beta hcg istemedi.
Progestan diye bir ilaç verdi. Adetin üçüncü günü yine gideceğim.
İlaca baktım gebeler de kullanabiliyor.
Tahlillerime bakıyorum, bugün yaptırdığım 3 tane sonucum gebe olmayan aralığında, diğeri de ovulasyon aralığında kalıyor. Ama beta hcg yok işte aralarında.
O kadar üsteleyince panik oldum, gebelik testi yaptım evde, negatif.
Son ilişkimin üzerinden de 2 aydan fazla zaman geçti. Eğer bir şey olsaydı ultrasonda, kandaki diğer tahlillerde ya da testte kesin çıkardı değil mi?
Adet olmayışımın sebebi başka bir şeydir değil mi? :44: