Kizlar benimde bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim) adetime 8 gun var ve oyle asiri derecede kasik agrilarim olmuyor sadece akintim diger donemlere gore gozle gorulur fazla ..ayrica goguslerim buyudu ozellikle gogus ucundaki o kahverengi halka cok belirgin bir sekilde buyudu ve goguslerimin damarlari cikti yani damarlar o kadar belirgin ki anlatamam .. Son olarak idrarim da daha sik gelmeye basladi .. Bunlar hamilelik belirtisimidir sizce ?? Ne zaman test yapsam anlasilir ki ?
Kizlar benimde bir sorum olacak yardimci olursaniz sevinirim) adetime 8 gun var ve oyle asiri derecede kasik agrilarim olmuyor sadece akintim diger donemlere gore gozle gorulur fazla ..ayrica goguslerim buyudu ozellikle gogus ucundaki o kahverengi halka cok belirgin bir sekilde buyudu ve goguslerimin damarlari cikti yani damarlar o kadar belirgin ki anlatamam .. Son olarak idrarim da daha sik gelmeye basladi .. Bunlar hamilelik belirtisimidir sizce ?? Ne zaman test yapsam anlasilir ki ?
dr a görüdünmü canım hiç ?
gittim canım bi problem yokmuş öyle diyo ama olmuyo herşey iyi dio ama bilmiyorum
prolaktin yüksek oluca nasıl bi tedavi oluyor neyi etkiliyor? :18:
ben 1.5 yıl korunmasız şekilde ilişki yaşadım illa kii bebek istemedik olursa olur dedik ama baktık 1.5 yıl kadar zamanda olmuorsa bi problem var dedik ve dra gittim testlerim oldu prolaktinim yükske çıktı yani süt hormonlarım..Prolaktin yüksek olunca gebelik oluşmuor gebeliğe engel bir durum bu canım.. haftanın 2 günü yarım yarım içmek şartıyla dostinex adlı ilaç verdive 2 ayda 0'ın altına düştü aradan 10 gün sonra klomen adlı yumurta büyümesi ve çatlaması sağlayan hap verdi drum bakalım adet günümü geçtim dün ve test yaptım evde negatif çıktı .\ inşşş kan tahlilimde çıkar gebeliğim İNŞALLAHHH HAMİLEYİMDİR... yani diyeceğim sana sağlam dra çık ve hormon testlerini yaptırönce tedavin olur sonra bebiş gelir hayırlısıyla :)
inşallah hamilesindir...
bende o kadar stresliyim ki.. dün doktora gittimm.. evde yaptığım iki testte hamilelik çıkmıştı adetimi en son ağustos 18de olmuştum.. hiçte gecikmezdi gecikince geçen hafta test yaptım yaptığım testler pozitif çıktı ama dün dr a gittim üstten baktı yani ultrasonda göremiyorum dedi kan testi yaptık bugün belli olacak 1 saat sonra...alttan yapmasını istemedim daha erken diye düşündüm.. şimdide içim bir garip yokmu varmı ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum acaba dış gebelik gibi birşey mi ... acayip stresliyim şuan..
inşallah hamilesindir...
bende o kadar stresliyim ki.. dün doktora gittimm.. evde yaptığım iki testte hamilelik çıkmıştı adetimi en son ağustos 18de olmuştum.. hiçte gecikmezdi gecikince geçen hafta test yaptım yaptığım testler pozitif çıktı ama dün dr a gittim üstten baktı yani ultrasonda göremiyorum dedi kan testi yaptık bugün belli olacak 1 saat sonra...alttan yapmasını istemedim daha erken diye düşündüm.. şimdide içim bir garip yokmu varmı ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum acaba dış gebelik gibi birşey mi ... acayip stresliyim şuan..
Bende cok kotuyum adetim gelmedi ama adet olacakmışım gibi bel ağrısından ölüyorumahhh inşallah hamilesindir canimmm ya hbri alır almaz yaz bekliyorum merak ettim :)
az önce doktorumu aradım hemşire beta hcg değerimin 909 olduğunu söyledi...gebelik var dedi...kontrole gel dedi.. Sanırım tekrar kan değerlerine bakılacak .. :) darısı sizlerin başına bacım.. Ayy bu merak ne stres acayip birşeymiş.. Allahım isteyen herkeslere nasip etsin... Inşallah seni ağrında adet ağrısı değildir.. Hamileliktir inşalllahhhhhhh...
cnm merhaba hayırlı olsun benmde bir haftam kaldı adetime kasıklarım fena batıyor su gibi akıntım var adet olcakmışım gbi sızılarım var inş. Adet belirtisi değildir..:))
canım hayırlısıı olsunn.bende aynı duyguları yaşadım ve yaşıyorum.stress her hastalığın başıymışş eğer şimdii bebişin varsaa stres yapıpp kendini üzmee sakin oll başka şeylerle uğraşmaya bakk..sonuçtan haberdar et bizii.rabbim seninle olsunnn
inşallah hamilesindir sende..bende hep adet olacakmışım gibiydi ama meğer hamilelik belirtileriymiş.. Umarım sağlıkla sıhhatle kollarıma almak nasip olur.....
az önce doktorumu aradım hemşire beta hcg değerimin 909 olduğunu söyledi...gebelik var dedi...kontrole gel dedi.. sanırım tekrar kan değerlerine bakılacak .. :) darısı sizlerin başına bacım.. ayy bu merak ne stres acayip birşeymiş.. allahım isteyen herkeslere nasip etsin... inşallah seni ağrında adet ağrısı değildir.. hamileliktir inşalllahhhhhhh...
çooooook sevindim kuzum inan... şuan ben ağlıorum adetlendim(( oysa geçmiştim günümü ( her ayy ıkılmaktan çöküntü yaşamaktan dermanım umudum kalmadı artık
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM KUZUM ALLAHIM KUCAĞINA SAĞ SALİM ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?