Hamile miyim?

karfilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
320
0
46
Adana
Merhaba arkadaşlar dün 2 tane idrar testi aldım eczaneden dün akşam bi tanesini yaptım iki çizginin bi tanesi silik bir taneside net belirgin çıktı günüm geçmedi 3 şubatta regl olmam lazım 3 günüm var ama hiç bir zaman gününde olmam ben her ay hep bir hafta önce olurum. bugün sabah aç karnına diğer testide yaptım oda silik çıktı dünki gibi çok merak ediyorum hamilemiyim sizce???

Canım çizginin birisi silik çıksadfa hamile olduğunu gösterir.
çok da ümitlendirmek istemem ama büyük ihtimalle hamlesin.
Hemen bir beta hcg yaptır.

Testlerin yanılma payı kesinlikle yoktur...Beta hcg hormonu dışında hiç birşeyin çift çizgi çıkarma olasılığı yoktur...

Silikte olsa gebelik kesindir, bebek vardır.

Tebrik ederim şimdiden :)

yaaaaaaa inanamıorummmm halaaa inşallah kızlarrr inşallahh 3 gün geçsin diyorum kan testi için ne diyorsunuz???

yaaaaaaa inanamıorummmm halaaa inşallah kızlarrr inşallahh 3 gün geçsin diyorum kan testi için ne diyorsunuz???

öncelikle tebrikler. kan testı için bir kac gün daha beklersen daha iyi olur ama sabırsızlanırsan beklemene gerek yok düşük cıkarsa bhcg n 2 gun sonra doktor tekrar yapmanı isteyebilir hormonun yukselişine bakmak için. şimdiden hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucagna alırsın inşallah

tşk ederim =) kan tahlili yaptırmadım sadece dün ve bugun sabah idrar testi yaptım kendim silik cıktı ikiside ama sanki karnımda kasılmalarda var böyle regl olma belirtileri gibi olurmu böyle şeyler?

tşk ederim =) kan tahlili yaptırmadım sadece dün ve bugun sabah idrar testi yaptım kendim silik cıktı ikiside ama sanki karnımda kasılmalarda var böyle regl olma belirtileri gibi olurmu böyle şeyler?

evet bu belirtilerin hepsi hamilelikte de oluyor

tebrikler.. kaçıncı denemeydi extra uyguladığın bişey oldumu bi sürü şey deniyor ya yok ayağa kalkmıcan ayakları dikecen duş alma felan.. yumurtlama dmnemi takibi felan?

hıç o ağrılara kanma oluyor o ağrılar bende 4 ay once hamile oldum reg olacagımı dusunuyordum agrılar ve belirtiler regl ı işaret ediyodun ama hamileydim :) gecikmemin 3. gunu ıdrar tetsi ile ögrendim senin gibi sonrada kana gittim orda 530 cıkmıstı hcgm 5 gun sonra tekrarladıgımdada baya yükselmişti :) ama şunu da belirteyim ilk dokotra gittiğimde bhcg düşük oldugundan doktorum keseyi gorememişti bana suan hamılesın dıyemeyız keseyı gormemız lazım ama sen folikasit içmeye devaö et ağır kaldırma 10 gun sonra gel keseyi kontrol edelim demişti ben 8 gün gittiğimde mercimek kadar keseyi görmüştük :) doktorlar regl gectikten 10 gün sonra tahlil yapılmasını öneriyor. ama işte biz ayanlar sabırsız oluyoruz :)

10 yıllık evliyim ve bebek çok istiyorum.doktorda 2 gün sonra tahlili yenilememi söyledi.

evet 2 gunde en az 2 kat artıyor bhcg ondan istemiştir hamileysen cıkan deger yükselecek. peki nezaman cocuk için ugrasmaya başladınız cok oldu mu? ben 4. ayımda hamile kaldım

ayın 26 sında adet olmam gerekirdi. Ve sol kasığımda iğne batması var.

peki idrar testi yaptın mı? 5 gun gcemiş hamile olma olasılıgın var dedgım gibi ama sana hamilesin diyemem ki buarada iğne batması yada adet olacakmıssın gibi ağrın da olabılıyor hamıleyken benim her ikiside olmustu.

tebrik ederim...
oğluma hamile kaldığımda, adetime 1 gün varken idrar testi yapmıştım ve 2.çizgi silikti
sonra kan tahlili yaptırmıştım ve pozitiftii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…