Ve 3 gün önce üzerine leke gördüm.acaba hamilemiyiiiiim?
yaaaaaaa inanamıorummmm halaaa inşallah kızlarrr inşallahh 3 gün geçsin diyorum kan testi için ne diyorsunuz???
tşk ederim =) kan tahlili yaptırmadım sadece dün ve bugun sabah idrar testi yaptım kendim silik cıktı ikiside ama sanki karnımda kasılmalarda var böyle regl olma belirtileri gibi olurmu böyle şeyler?
kan tahlılını ne zaman yaptırmıstın ? Eger adetın gecıkmeden yaptırdıysan tekrarla hamıle olma olasılıgın olabılın.
tşk ederim =) kan tahlili yaptırmadım sadece dün ve bugun sabah idrar testi yaptım kendim silik cıktı ikiside ama sanki karnımda kasılmalarda var böyle regl olma belirtileri gibi olurmu böyle şeyler?
kan tahlılını ne zaman yaptırmıstın ? Eger adetın gecıkmeden yaptırdıysan tekrarla hamıle olma olasılıgın olabılın.
10 yıllık evliyim ve bebek çok istiyorum.doktorda 2 gün sonra tahlili yenilememi söyledi.
ayın 26 sında adet olmam gerekirdi. Ve sol kasığımda iğne batması var.
10 yıllık evliyim ve bebek çok istiyorum.doktorda 2 gün sonra tahlili yenilememi söyledi.
tebrikler.. kaçıncı denemeydi extra uyguladığın bişey oldumu bi sürü şey deniyor ya yok ayağa kalkmıcan ayakları dikecen duş alma felan.. yumurtlama dmnemi takibi felan?[/QUO
ilişki öncesi ve sonrası duş alınmaması lazımmış bende internetten okumuştum.onları uyguladım.yanı mesela akşam ilişki olacaksa sabah al duşunu araya baya zaman giriyor ilişki sonrasıda hemen ayağı kalkma ve hemen duşa girme sabah gir ben o şekilde uyguladım.inşallah gerçekten hamileyimdir çok kaptırmakta istemiyorum kendimi aslında daha 3 gün daha var önümde sadece çok heyecan yaptım.çok umutlanmak istemiyorum.inşallah arkadaşlar dediğiniz gibidir kesinleşsin hemen paylaşacam sizlerle yani kan tahlili sonrasında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?