- 16 Ocak 2010
- 1.782
- 3
- Konu Sahibi papatyam2011
Kizlar hemen anlatiyorum... bu ay bizim esimle bebis yapma calismalarimizin ilk ayi.. Ben 2 bucuk seneden beri dogum kontrol hapi kullaniyodum. Gecen ay biraktim. Hapi kullanirken hic sekmez 24 gunde bir adet olurdum. En son hapi kullanirkenki adetim 21 Temmuzdu. Sonra tekrar hapi icmeye basladim ama yarisinda biraktim bebek yapmaya karar verince ve birakinca tabikide tekrar adet oldum yani 8 Agustosta tekrar adet oldum. Bugun son adetimden beri 28. gunum ve hala adet olmadim. Ne zaman adet olacagimi bilemedigim icin geciktim yada gecikmedimde diyemiyorum. Gecen ay tabi 2 adet goruncede zor oldu yumurtalama zamanimi kestirmek ama 21 Agustosta (tahminen yumurtalama donemi) biz esimle birlikte olduk sonra ertesi gunu beyaz bi akintim geldi. 23 unde tekrar beraber olduk ve bundan tam 3 gun sonra benim acayip kasik agrilarim basladi. Oyle boyle degil. Beyaz akintimda vardi ama karnim cok sisti ve sanki idrarimi yaparken bile yumurtaliklarimi hissediyordum o derece kasik agrim vardi.. 3-4 gun boyunca yattim yerimden kalkamadim. Sonra tam o gecti gogus uclarim acimaya basladi. Sutyenle duramaz oldum cikartincada bu sefer tshort surttugunde bile aciyordu. Uyutmadi.. 2-3 gun de o surdu ve gecti.. Birde acayip sistiler, sanki uclari sut dolmus gibi etraflarindada beyaz kucuk bezeler olustu. Simdi karnim sis sadece ve adetimi bekliyorum ama hala olmadim. Cumartesi gunu dayanamayip idrar testi yaptim ama negatif cikti... boyle bi belirti yasayan varmi tam yumurtalama doneminden 2-3 gun sorna asiri agrilari baslayan? Yorumlarinizi bekliyorum hanimlar!!!
Son düzenleme: