- 17 Ekim 2009
- 4
- 0
-
- Konu Sahibi tylermerve
En son adet gördüğüm başlangıç tarihi 16 Ağustos 2009. O günden bu güne kadar da adet görmedim. 2-3 kere evde gebelik testi yaptım. Ancak negatif çıktı. Hiç bir belirti yok. Sadece ara sıra karnımın içinde seyirme oluyor.
Sizce hamile miyim?
Lütfen görüşlerinizi belirtin. Bekliyorum..
En son adet gördüğüm başlangıç tarihi 16 Ağustos 2009. O günden bu güne kadar da adet görmedim. 2-3 kere evde gebelik testi yaptım. Ancak negatif çıktı. Hiç bir belirti yok. Sadece ara sıra karnımın içinde seyirme oluyor.
Sizce hamile miyim?
Lütfen görüşlerinizi belirtin. Bekliyorum..
ilişkiden 10 gün sonrasını soruyorsan kanda varsa gebelik çıkarbiri soruma cvb verebilirmi lütfen
biri soruma cvb verebilirmi lütfen
kizlar mrb,
adetime 3 gun var, 2 gundur midem kazinircasina acikiyorum ve cok yemek yedim.
bugun de sol kasigimda agrilar oldu.
normalde adet olacaksam 3 gun once goguslerim agrili olurdu ama bugun hic bir agri yok.
ne diyorsunuz, acaba hamile miyim? bu denememizin 6.ayi
test yapmak istemiyorum cunku daha onceki aylar yaptim ve negatif cikti, uzuluyorum.mirmirmirmir
rkadaşlar daha önce böylee bişey başına gelip hiç jinekoloğa giden warmı ilk nasıl muayene ediolarrr yani tam olarak anlatrsanızz neyle muayene ediolar falan ben hiiiç bilmiorum wede çok korkuyorum yaa
kızlar 10 günlkken gebelik testi yapılırmı
merhaba arkadaslar ben bi suredir takib ediyordum ama yeni uye oldum.
birsey danismak istiyorum. benim regl gunumun uzerinden 8 gun gecti. birkac gundur adet olacakmisim gibi goguslerim sisti ve hafif aci var uclarinda. 10 gundur fln da biraz karnim agariyo. adet agrisi kadar siddetli degil. ara ara geliyo ve hafif bir agri, geciyo hemen. insaallah yarin idrar testi yapicam ama negatif cikmasindan korkuyorum...
he bir de adet oncesi insanin yuzu sivilcelenir ya oyle sivilce cikti yuzumde. adet mi olucam yoksa stresten mi bilmiyorum.
beni biraz rahatlatirsaniz cok sevinirim.