• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

Eklentiler

• IMG_0983.webp
    IMG_0983.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 122
erken olabilir, benim iki gün kala bile çok çok silik bi çizgi çıktı. 5 gün önce yapmış olsaydım çıkmazdı.
1-2 gün kalaya kadar ya da regl gününe sabredin bence.
iki gün kala yaptım da çok çok silik çizgi çıktı sizinde böyle miydi var mıdır sizce fotoğrafı ekleyince buraya bulanıklaşıyor aşırı silik bir çizgi var

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 97
iki gün kala yaptım da çok çok silik çizgi çıktı sizinde böyle miydi var mıdır sizce fotoğrafı ekleyince buraya bulanıklaşıyor aşırı silik bir çizgi var
Çok erken olmasına rağmen sanki silik bir çizgi var inşallah pozitiftir bence bir kan verin

Çok erken olmasına rağmen sanki silik bir çizgi var inşallah pozitiftir bence bir kan verin
Ben paranoya yaptım da ben mi görüyorum bi çizgiyi demiştim 😂 görünenden bir tık daha net görünüyor gerçekte buraya yüklendiğinde bulanıklaşıyor fotoğraf çok net görünmüyor pazar günü adet günüm pazar olmazsam kan versem çıkar mı

Ben paranoya yaptım da ben mi görüyorum bi çizgiyi demiştim 😂 görünenden bir tık daha net görünüyor gerçekte buraya yüklendiğinde bulanıklaşıyor fotoğraf çok net görünmüyor pazar günü adet günüm pazar olmazsam kan versem çıkar mı
bugün de çıkar.

Certain olanı yaptım negatif maalesef sanırım hamile değilim gerçekten ya da hala erken mi bilmiyorum
Adetten 5 gün önce yaptım negatifti adet gecikmesi 2. Günü ilk certainle yaptım pozitif sonra araştırdım yanıltma oluo dediler kaset test yaptım 2 tane pozitif kan verdim pozitif yani demem o ki tam adet gunu yapın testinizi veya ertesi gun

Bu test pahali olan predictor mu yoksa prodoctor mu ?

Test yapmak için erken bence geç döllenme olmuş olabilir inşallah güzel sonuçlar alırsınız ☺️

Eğer silikte olsa çizgi varsa kanda muhakkak çıkar ben silik çizgi bile görmemişken kanda 155 ile öğrenmiştim bugün de kan verebilirsiniz

Back
X