• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Ruyakanat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
87
Puanlar
3
Kızlar merhabalar,

Gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Daha önce bir boş gebeligim var. Öyle korku kapladı ki içimi. Uzun zamandır bekliyorduk. Bu ay klomen kullandım sadece.

Eklentiler

• IMG_20260329_062255.webp
    IMG_20260329_062255.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar merhabalar,

Gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Daha önce bir boş gebeligim var. Öyle korku kapladı ki içimi. Uzun zamandır bekliyorduk. Bu ay klomen kullandım sadece.
Var gibi görünüyor belli çizgiler bence kan berin netleştirin belirsizlik stres yormasın sizi

Kızlar merhabalar,

İkisinde de silik çizgi var bence hemen kan vermelisin. Hayırlı olsun inşallah. İyi düşünün iyi olsun

Testten sonra kan verdim beta 179 çıktı :) umarım sağlıkla ilerler🙏
Merhaba öncelikle bebişiniz sağlıkla gelsin cok sevindim. Ben de bu ay kullandım ve ovitrelle ile çatlattık bu salı günü. 2 yumurta vardı en son biri 16 biri 18 mm. Acaba sizin süreciniz nasıl ilerledi anlatır mısınız ?

Pcos gibi bir durumunuz var mıydı klomen ile oldu. Benim yumurtlamam 3 gün falan geç oldu. Klomenle yavas büyüdü sanırım yumurta kafaya takıyorum çok:( insallah sağlıkla pozitif olur dua edin lütfen <3

Benim pcos gibi bir sorunum yoktu. Ama gebelikte oluşmuyordu. Bir doktora gittik. Bana klomen eşime promen verdi. İlk ay 5 gün kullandım. O ay olmadı. İkinci ay 8 gün kullandım akabinde doktor çağırmıştı. Ama tam gideceğim gün adamcağız ameliyat olmuş. Gidemeyince bizde bir sonraki ay gideriz dedik. Eşim bu sırada promen kullanmaya devam ediyordu. Çok şiddetli bir yumurtlama ağrısı çektim bir gün. Ertesi günü değerlendirdik. O kadar umutsuzdum ki pilatese başladım. Çok ağır egzersizlerim oldu. Beklenen adet gününde test yaptım. Pozitif çıkınca çok şaşırdım.

Yumurta takibi yapamadım velhasıl kelam. Sadece umutsuz olduğum için kendi haline bıraktım süreci. İsimde çok yoğundu. Çok takıyordum gebe kalamamayi çok araştırıyordum. Stres inanılmaz etkiliyor bence dongumuzu. Çok zor biliyorum ama tek odak noktamız gebelik olmasın.

Umarım isteyen herkesin hayırlısı ile güzel bir haberi olur.

5 hafta oldu. Kesesini gördük. Doktor kontrol ederken yumurtalıkların hala çok aktif. Klomen ise yaramış demişti. Ben güzel haberimi klomene bağladım valla.

Bu arada doktorum klomenin yumurtlamayi iki üç gün geciktirdigini söyledi. Bu sebeple son adet tarihine göre iki üç gün geç ilerliyor gebelik. Normalde 14 günde yumurtlama olur diye varsayiyor sistem. Ama benim yumurtlamam 16-17 günde oldu.

Back
X