Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var gibi görünüyor belli çizgiler bence kan berin netleştirin belirsizlik stres yormasın siziKızlar merhabalar,
Gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Daha önce bir boş gebeligim var. Öyle korku kapladı ki içimi. Uzun zamandır bekliyorduk. Bu ay klomen kullandım sadece.
İkisinde de silik çizgi var bence hemen kan vermelisin. Hayırlı olsun inşallah. İyi düşünün iyi olsunKızlar merhabalar,
Gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Daha önce bir boş gebeligim var. Öyle korku kapladı ki içimi. Uzun zamandır bekliyorduk. Bu ay klomen kullandım sadece.
PozitifKızlar merhabalar,
Maşallah tekrardan hayırlı olsun umarım sağlıkla ilerlerTestten sonra kan verdim beta 179 çıktı :) umarım sağlıkla ilerler![]()
Merhaba öncelikle bebişiniz sağlıkla gelsin cok sevindim. Ben de bu ay kullandım ve ovitrelle ile çatlattık bu salı günü. 2 yumurta vardı en son biri 16 biri 18 mm. Acaba sizin süreciniz nasıl ilerledi anlatır mısınız ?Testten sonra kan verdim beta 179 çıktı :) umarım sağlıkla ilerler![]()
Sağlıkla kucağına almak nasip olur insallahTestten sonra kan verdim beta 179 çıktı :) umarım sağlıkla ilerler![]()
Senin adına çok sevindim inşallah kucağınıza almakta nasip olsunTestten sonra kan verdim beta 179 çıktı :) umarım sağlıkla ilerler![]()