Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ikinci çizgiyi gördümFrelly gebelik testi yaptım 3. Dakikasında böyle bir çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım yine aynı şekilde çıktı sizce hamile miyimEki Görüntüle 3707525
Benım de bu sekılde çıktı şuan gebeyimFrelly gebelik testi yaptım 3. Dakikasında böyle bir çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım yine aynı şekilde çıktı sizce hamile miyimEki Görüntüle 3707525
Selam kanda mı çıktı değeriniz kaçtı? Bende sabah awox yaptım fotoda görünmeuecek kadar ince çizgi çıktı.sabah tekrar edeceğim awox hatalı çıkartıyor dediler diye umutlanmak istemiyorum daBenım de bu sekılde çıktı şuan gebeyim
Ben bu sabah yine yaptım yine böyle çıktı ama bu defa yapar yapmaz 1. Dakikasında çıktıBenım de bu sekılde çıktı şuan gebeyim
Kan da verdim testte yaptım çok yemi diye böyle çıktı belki sizinde ondanSelam kanda mı çıktı değeriniz kaçtı? Bende sabah awox yaptım fotoda görünmeuecek kadar ince çizgi çıktı.sabah tekrar edeceğim awox hatalı çıkartıyor dediler diye umutlanmak istemiyorum da
O zaman Kesınlıkle vardırBen bu sabah yine yaptım yine böyle çıktı ama bu defa yapar yapmaz 1. Dakikasında çıktı Eki Görüntüle 3707739
Ayy hadi inşallah yaO zaman Kesınlıkle vardır
Ben betayı 25 ile ögrendım bu silik testten sonra şuan çok net testım çünkü aradan bı hafta geçti degerım yukseldı ve benım ilk gebeliğim tüp bebek bu doğal yoldan oldu ilki düşük işe sonuçlandı umut vardır her zamanO zaman Kesınlıkle vardır
Üzerinden çok geçmiş ama gebe misiniz?Ayy hadi inşallah ya