- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi senaselin58
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yüzde 99 :) umarım yani kan testi verin netleşsin belli olmuyor çünküEki Görüntüle 3705639 Hamile miyim kızlar sizce 4 gün gecikmem oldu
Silik çizgiydi gitgide belirginleştiBence yüzde 99 :) umarım yani kan testi verin netleşsin belli olmuyor çünkü
Silik çizgi varKan testi vermek gerekir sanki
Silik çizgiler genelde hamile demekmiş öyle mi sizceeen garanti cevabı kan testi verir tabii ama teste göre hamilesiniz, rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı evlatla doldursun![]()
Silik çizgiler genelde hamile demekmiş öyle mi sizcee
Göğsüm ağrıyor çok şiş 4 gün adetim gecikti ve adet olcak gibi karnım çok ağrıyor adet bekliyodum bende olmadımCanım hamilesin hayırlı olsunkan testi ver istersen yarın belirtin neler
Göğüs bende de şiş kenarlarına dokununca akıntı durumunuz nedir bende hiç yok ve adet gecikmesinin 7. Günündeyim test yapmayada korkuyorum direk kan vermek istiyorumGöğsüm ağrıyor çok şiş 4 gün adetim gecikti ve adet olcak gibi karnım çok ağrıyor adet bekliyodum bende olmadım
Canım hamilesin hayırlı olsunkan testi ver istersen yarın belirtin neler
Akıntım beyaz gelmişti bir kaç gün önce bide vajinal enfeksiyonum var o yüzden karıştırmıştım yarın bende kan vercemGöğüs bende de şiş kenarlarına dokununca akıntı durumunuz nedir bende hiç yok ve adet gecikmesinin 7. Günündeyim test yapmayada korkuyorum direk kan vermek istiyorum
Aynı belirtilerle bugün test yaptım sizin gibi çıktı. Yumurtlama ne zamandıGöğsüm ağrıyor çok şiş 4 gün adetim gecikti ve adet olcak gibi karnım çok ağrıyor adet bekliyodum bende olmadım
Bu hangi test markasıEki Görüntüle 3705639 Hamile miyim kızlar sizce 4 gün gecikmem oldu
Days doctorBu hangi test markası
Valla bilmiyorum ki 21 22 ocak gibi yumurtlama akıntım geldi benim ilişki 20 sinde olmuştuAynı belirtilerle bugün test yaptım sizin gibi çıktı. Yumurtlama ne zamandı
Yoğun muydu pekiAkıntım beyaz gelmişti bir kaç gün önce bide vajinal enfeksiyonum var o yüzden karıştırmıştım yarın bende kan vercem
Beyaz akıntı yoğunduYoğun muydu peki