• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim???

Evet hamile değilsiniz diye bu nedenle yazmıştım. Muhtemelen kadınsal bir rahatsızlığınız var Şubat'ta regli olmazsanız hem kan verip hem kadın doğum uzmanına görünmeniz farklı bir durumun önüne geçmenize vesile olur düzensiz regliler için.
Kan testi dediğiniz hormon testi mi

Hamilelik olsa ne bu tarihler öncesinde çıkardı değil mi beta yükselen bir hormon sonuçta öyle biliyorum 1,5 ay sonrasında da yükselmediyse yoktur galiba kesin sonrasında ilişki yaşamadım çünkü
Tabiki değilsiniz gebe.

Evet hamile değilsiniz diye bu nedenle yazmıştım. Muhtemelen kadınsal bir rahatsızlığınız var Şubat'ta regli olmazsanız hem kan verip hem kadın doğum uzmanına görünmeniz farklı bir durumun önüne geçmenize vesile olur düzensiz regliler için
Tabiki değilsiniz gebe.

Tabiki değilsiniz gebe.
benim anlamadığım benim aktif cinsel hayatım yok o zamanlar içerisinde aktif ilişkim olmadı ekim ayında oldu sadece tekrardan beta baktırmama ne gerek var ki

benim anlamadığım benim aktif cinsel hayatım yok o zamanlar içerisinde aktif ilişkim olmadı ekim ayında oldu sadece tekrardan beta baktırmama ne gerek var ki
Hamilelik olabilir mi diye sormussunuz ilk mesajinizda?
Şubat'ta regli olmazsanız yeniden baktirirsiniz demiştim. Yani mümkün değil tabiki iki regli olup hamile olmak ben içiniz rahatlar sonra da kadın doğum uzmanına hastalığınız varsa baktirmaniz için yazdım. Bu kadar takıntı yapmayın hamile olan kimse iki kere gebelik üzeri regli olmaz

Hamilelik olabilir mi diye sormussunuz ilk mesajinizda?
Şubat'ta regli olmazsanız yeniden baktirirsiniz demiştim. Yani mümkün değil tabiki iki regli olup hamile olmak ben içiniz rahatlar sonra da kadın doğum uzmanına hastalığınız varsa baktirmaniz için yazdım. Bu kadar takıntı yapmayın hamile olan kimse iki kere gebelik üzeri regli olmaz
Takıntı yapmıyorum da siz tekrar baktırın diyince ben tedirgin oldum

Merhaba kızlar. Yumurtlama zamanı sonrası adetten 12 gün önce bel ağrısı alt karın ve hafif kasık ağrısı hiç görmediğim iki gündür de vajinal kuruluk var bilgisi olan var mı

Şubat regli olmazsam yeniden kan vermem gerekli olur mu ki ekimden sonra ilişki yaşamadım ekim ayında oluşan gebelik olsa 15 aralıkta çıkardı diye düşünüyorum kanda <2,00 olmazdı doktora gösterdim hiç değerin yükselmemiş dedi
Merhaba canım bendede aynı oldu eylül adet oldum ekim olmadım (test yaptım negatif) kasım olmadım (test yaptım çıkmadı) 3 kasımda 2.0 çıkmıştı doktor hamile olmadıgımı söyledi bende bayagı aşırı belirti vardı bekledim 6 kasım tekrar kan testi yaptırdım yine Dr gebelik yok dedi taa aralık 15 te 7 haftalık hamile olduğunu ögrendim ve şimdi bir kızım var 19 aylık Rabbim isteyen herkeze saglıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah 🥰

Merhaba canım bendede aynı oldu eylül adet oldum ekim olmadım (test yaptım negatif) kasım olmadım (test yaptım çıkmadı) 3 kasımda 2.0 çıkmıştı doktor hamile olmadıgımı söyledi bende bayagı aşırı belirti vardı bekledim 6 kasım tekrar kan testi yaptırdım yine Dr gebelik yok dedi taa aralık 15 te 7 haftalık hamile olduğunu ögrendim ve şimdi bir kızım var 19 aylık Rabbim isteyen herkeze saglıklı ve hayırlı bebekler nasip etsin inşallah 🥰
Ben istemiyorum ki neden böyle bişey dediniz

Back
X