• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim???

minikkelebek89

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhaba Kızlar:

12 ocak da regl oldum uygulamaya göre yumurtlamanın yüksek olduğu 24 ocak da korunmasız iki kere ilişki yaptık 29 ocak da sağ kasığımda şiddeti ağrı oldu zor yürüdüm ve halen alt karında ağrı bel ağrısı ve göğüs uclarında ağrı var var daha önce regl günlerimden 1-2 önce bel ağrısı oluyordu ve sivilce çıkıyordu ve göğüs ucu ağrısı olmuyordu regl gününe de 8 gün var sizce hamilemiyim ?

Merhaba Kızlar:

12 ocak da regl oldum uygulamaya göre yumurtlamanın yüksek olduğu 24 ocak da korunmasız iki kere ilişki yaptık 29 ocak da sağ kasığımda şiddeti ağrı oldu zor yürüdüm ve halen alt karında ağrı bel ağrısı ve göğüs uclarında ağrı var var daha önce regl günlerimden 1-2 önce bel ağrısı oluyordu ve sivilce çıkıyordu ve göğüs ucu ağrısı olmuyordu regl gününe de 8 gün var sizce hamilemiyim ?
29 ocakta yaşadığın belirtiler hamilelik demek için çok erken bi tarih.
Ama regli yaklaşırken yaşadığınız belirtilerde he regli hemde hamileliğe uygun belirtiler.
8 gün öncesinde test yalancı negatif verebilir. 7-8 Şubat gibi kan testi verirseniz ilişki üzerinden 10-14 gün arasında yükselme varsa görebilirsiniz .

29 ocakta yaşadığın belirtiler hamilelik demek için çok erken bi tarih.
Ama regli yaklaşırken yaşadığınız belirtilerde he regli hemde hamileliğe uygun belirtiler.
8 gün öncesinde test yalancı negatif verebilir. 7-8 Şubat gibi kan testi verirseniz ilişki üzerinden 10-14 gün arasında yükselme varsa görebilirsiniz .
Teşekkür ederim ilk defa böyle oldu Regl de hiç böyle şeyler olmuyordu

Ben sizin gibi 10-12 gün kala falan sol kasıkta batmayla acaba mı demiştim herkes şu anda belirti vermez saçmalama demişti ama bi farklılık olduğunu biliyordum😅

İnşallah gönlünüze göre olsun adete az kala test verirseniz çıkıyor

Ben sizin gibi 10-12 gün kala falan sol kasıkta batmayla acaba mı demiştim herkes şu anda belirti vermez saçmalama demişti ama bi farklılık olduğunu biliyordum😅

İnşallah gönlünüze göre olsun adete az kala test verirseniz çıkıyor
yani evet bi farklılık oluyor normalde Regl öncesi hiç böyle şeyler olmuyordu artık negatif çıkar diye de yapmak istemiyorum bakalım 8 gün de nasıl geçecek 😂

yani evet bi farklılık oluyor normalde Regl öncesi hiç böyle şeyler olmuyordu artık negatif çıkar diye de yapmak istemiyorum bakalım 8 gün de nasıl geçecek 😂
Ben 7-8 gün kala kan vermiştim 2.7 çıkmıştı düşüktü ama yükseliyordu yani. Doktor ilişkiyi yasaklayıp folik asit başlatmıştı bilginiz olsun☺️ istiyorsanız sağlıkla ilerler İnsallah

Ben 7-8 gün kala kan vermiştim 2.7 çıkmıştı düşüktü ama yükseliyordu yani. Doktor ilişkiyi yasaklayıp folik asit başlatmıştı bilginiz olsun☺️ istiyorsanız sağlıkla ilerler İnsallah
Ben 1 ay önce kan değerlerime baktırdığımda folik asit çok düşük çıkmıştı ara ara kullanıyordum yumurtlama zamanı tekrar düzenli kullanmaya başladım,inşallah istiyorum 4-5 gün kala test yapsam belli olur mu

Ben 1 ay önce kan değerlerime baktırdığımda folik asit çok düşük çıkmıştı ara ara kullanıyordum yumurtlama zamanı tekrar düzenli kullanmaya başladım,inşallah istiyorum 4-5 gün kala test yapsam belli olur mu
Olabilir ama kesin sonuç adet gecikmesinde belli olur

Çok teşekkür ederim en son 15 sene önce hamile kaldım şimdi ikinci için düşünüyoruz ben belirtilerin yapılacakların hepsini unutmuşum :)

arkadaslar bisey sorucam
ilişkiden önceki adet tarihim 16 ekimdi
İlişki tarihlerim 27 ve 30 ekimdi
İlişkiden 2 hafta sonra 12 Kasım’da 5 günlük kanamam oldu regl zamanıma denk geldi, ama lekelenme tarzında değildi. Ped yarısı dolacak şekilde her gün doluyordu.
23 Kasım(İdrar Kaset Test) Negatif
25 Kasım(Erken Gebelik Testi) Negatif
26 Kasım Sabah İlk İdrar (İdrar Kaset Test) Negatif
27 Kasım BetaHcg <2,00
Aralık ayında adet görmedim, beklenen adet günü 10 Aralık’tı, 5 gün gecikmede tekrardan kan verdim.
15 Aralık Kanda BetaHcg <2,00
Hesaplamalara göre
İlişkiden 30 gün sonra BetaHcg <2,00
İlişkiden 45 gün sonra BetaHcg <2,00
İlişki üstünden Kasım ayı adeti ve Ocak ayı adeti gördüm.
Hamilelik olabilir mi aklım çok karışık, en son ilişkim 27 ve 30 Ekim’deydi

arkadaslar bisey sorucam
ilişkiden önceki adet tarihim 16 ekimdi
İlişki tarihlerim 27 ve 30 ekimdi
İlişkiden 2 hafta sonra 12 Kasım’da 5 günlük kanamam oldu regl zamanıma denk geldi, ama lekelenme tarzında değildi. Ped yarısı dolacak şekilde her gün doluyordu.
23 Kasım(İdrar Kaset Test) Negatif
25 Kasım(Erken Gebelik Testi) Negatif
26 Kasım Sabah İlk İdrar (İdrar Kaset Test) Negatif
27 Kasım BetaHcg <2,00
Aralık ayında adet görmedim, beklenen adet günü 10 Aralık’tı, 5 gün gecikmede tekrardan kan verdim.
15 Aralık Kanda BetaHcg <2,00
Hesaplamalara göre
İlişkiden 30 gün sonra BetaHcg <2,00
İlişkiden 45 gün sonra BetaHcg <2,00
İlişki üstünden Kasım ayı adeti ve Ocak ayı adeti gördüm.
Hamilelik olabilir mi aklım çok karışık, en son ilişkim 27 ve 30 Ekim’deydi
Hamile değilsiniz. Hem Kasım hem Ocak ayında olmuşsunuz

Aralık ayında olmadığım için şüphelendim ama test sonuçlarım da yeterli zamanda yapılmamış mı çok geç zamanlarda kan verdim çünkü
Doğru tarihlerde kanlar vermişsiniz. Şubat reglinizi bekleyin kan verin olmazsanız sonrasında kadın doğum uzmanı ile görüşün pcos olabilir.

Doğru tarihlerde kanlar vermişsiniz. Şubat reglinizi bekleyin kan verin olmazsanız sonrasında kadın doğum uzmanı ile görüşün pcos olabilir.
Şubat regli olmazsam yeniden kan vermem gerekli olur mu ki ekimden sonra ilişki yaşamadım ekim ayında oluşan gebelik olsa 15 aralıkta çıkardı diye düşünüyorum kanda <2,00 olmazdı doktora gösterdim hiç değerin yükselmemiş dedi

Bu değer benim takip etmemi gerektirecek bir değer değil dedi 2’den küçük olduğu için ve siz iki kere kan vermişsiniz dedi 27 kasım ve 15 aralık tarihi arasında 20 gün var bizim beta dediğimiz hormon 48-72 saatte yükselir dedi sizin ekimden sonra ilişkiniz olmadıysa ekim kaynaklı gebelik mümkün değil dedi

Eklentiler

• EE6A8605-A042-4753-860A-55A4D17B82E6.webp
    EE6A8605-A042-4753-860A-55A4D17B82E6.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 48
  • 1BE40A9B-032B-4EC8-A06B-4559458B2C11.webp
    1BE40A9B-032B-4EC8-A06B-4559458B2C11.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 46
Bu değer benim takip etmemi gerektirecek bir değer değil dedi 2’den küçük olduğu için ve siz iki kere kan vermişsiniz dedi 27 kasım ve 15 aralık tarihi arasında 20 gün var bizim beta dediğimiz hormon 48-72 saatte yükselir dedi sizin ekimden sonra ilişkiniz olmadıysa ekim kaynaklı gebelik mümkün değil dedi
Evet hamile değilsiniz diye bu nedenle yazmıştım. Muhtemelen kadınsal bir rahatsızlığınız var Şubat'ta regli olmazsanız hem kan verip hem kadın doğum uzmanına görünmeniz farklı bir durumun önüne geçmenize vesile olur düzensiz regliler için.

Evet hamile değilsiniz diye bu nedenle yazmıştım. Muhtemelen kadınsal bir rahatsızlığınız var Şubat'ta regli olmazsanız hem kan verip hem kadın doğum uzmanına görünmeniz farklı bir durumun önüne geçmenize vesile olur düzensiz regliler için.
Hamilelik olsa ne bu tarihler öncesinde çıkardı değil mi beta yükselen bir hormon sonuçta öyle biliyorum 1,5 ay sonrasında da yükselmediyse yoktur galiba kesin sonrasında ilişki yaşamadım çünkü

Back
X