Hamile miyim?

heraa3520

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
136
76
48
33
Merhaba ilk kez test yapıyorum reglim 8 gün gecikti. Normalde 2 3 gün oynar en fazla. Az önce test yaptım emin olamıyorum yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• 124B1F5A-32CB-4B62-8628-20128F9E657B.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 68
Pozitif görünüyor, gecikme de fazla, kan ver bence netleşmiş olur, hem de düzenli artış var mı diye beta takibi yaparsın, hayırlı olsun

Ay bence evet çok belli çizgi hayırlı olsun canım kan testi de ver mutlaka
Başta yoktu bir dakika sonra belirmeye başladı ama c yazan yerdeki en baştan belirdi o yüzden emin olamadım. Çok teşekkür ederim kan testi için gideceğim. Ne yapacağımı bilemedim eşimle kaldık öyle oturup. :) yarın sabah bir test daha yapsam mı hemen gitsem mi acile

Hamilesiniz tabi

8 gün gecikmiş kanda beta değerinde büyük ihtimal yüksek çıkar canım vardır gebelik bence zaten ilk 5 10 dkda net şekilde çizgi çıkarsa vardır hayırlı olsun sağlıkla al kucağına

8 gün gecikmiş kanda beta değerinde büyük ihtimal yüksek çıkar canım vardır gebelik bence zaten ilk 5 10 dkda net şekilde çizgi çıkarsa vardır hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Umarım öyledir

Yok acilde olmaz zaten almak istemezler, yalan falan söylemen lazım ki baksınlar ayrıca düzenli takip yapacaksan aynı yerde, aynı saatlerde yaparsan iki günde bir doğru sonuç alırsın, farklı yerlerde farklı sonuçlar çıkabilir, aile hekiminde vermek en mantiklisi

Gerçekten mi acile gidecektim ben aile hekimi bir gün sonra sonuç veriyormuş diye :)) başım dönüyor falan desem sonra giderim aile hekimine

Gerçekten mi acile gidecektim ben aile hekimi bir gün sonra sonuç veriyormuş diye :)) başım dönüyor falan desem sonra giderim aile hekimine
Farklı yerde farklı sonuç çıkar o zaman da az mı arttı çok mu diye telaş yaprsin sabah erken git sen ver kanını aile hekiminde öğleden sonra çıkıyor bizimkinde, bazı testler geç çıkıyorda belli olmaz bı bak bakalım.

Erişkin acile gidip şikayetlerini söyledim, sen önce git kadın doğum acilde gebeliğe bı baktır dedi, gittim acil bı durum değil sen bı beta takibi yaptır ya da polklinige git dediler, tabii dort yıl önceydi şimdi nasıl bilemem

Hadi ya :) teşekkür ederim bu bilgiler için ben nasip olursa aile hekimine gideyim. Geç olsa da dediklerinizi ben bilmiyordum o yüzden acile gidecektim. Aile hekimi mantıklı o zaman

Eklentiler

• EFAE9CEE-553A-4C68-A930-57D577AC01E7.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 51
Ben bir test daha yaptım dayanamadım bunda silik gibi sanki bi bakabilir misiniz kusura bakmayın çok heyecanlıyım

İlk konunda attığın test daha koyu çünkü erken gebelik testi, bu bı tık silik çünkü normal gebelik testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…