Ay bence evet çok belli çizgi hayırlı olsun canım kan testi de ver mutlakaMerhaba ilk kez test yapıyorum reglim 8 gün gecikti. Normalde 2 3 gün oynar en fazla. Az önce test yaptım emin olamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Başta yoktu bir dakika sonra belirmeye başladı ama c yazan yerdeki en baştan belirdi o yüzden emin olamadım. Çok teşekkür ederim kan testi için gideceğim. Ne yapacağımı bilemedim eşimle kaldık öyle oturup. :) yarın sabah bir test daha yapsam mı hemen gitsem mi acileAy bence evet çok belli çizgi hayırlı olsun canım kan testi de ver mutlaka
Hamilesiniz tabiBaşta yoktu bir dakika sonra belirmeye başladı ama c yazan yerdeki en baştan belirdi o yüzden emin olamadım. Çok teşekkür ederim kan testi için gideceğim. Ne yapacağımı bilemedim eşimle kaldık öyle oturup. :) yarın sabah bir test daha yapsam mı hemen gitsem mi acile
8 gün gecikmiş kanda beta değerinde büyük ihtimal yüksek çıkar canım vardır gebelik bence zaten ilk 5 10 dkda net şekilde çizgi çıkarsa vardır hayırlı olsun sağlıkla al kucağınaBaşta yoktu bir dakika sonra belirmeye başladı ama c yazan yerdeki en baştan belirdi o yüzden emin olamadım. Çok teşekkür ederim kan testi için gideceğim. Ne yapacağımı bilemedim eşimle kaldık öyle oturup. :) yarın sabah bir test daha yapsam mı hemen gitsem mi acile
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Umarım öyledir8 gün gecikmiş kanda beta değerinde büyük ihtimal yüksek çıkar canım vardır gebelik bence zaten ilk 5 10 dkda net şekilde çizgi çıkarsa vardır hayırlı olsun sağlıkla al kucağına
Teşekkür ederim, şimdi koşup gidesim var da acildekiler acil olan ne derler diye korkuyorumPozitif görünüyor, gecikme de fazla, kan ver bence netleşmiş olur, hem de düzenli artış var mı diye beta takibi yaparsın, hayırlı olsun
Gerçekten mi acile gidecektim ben aile hekimi bir gün sonra sonuç veriyormuş diye :)) başım dönüyor falan desemYok acilde olmaz zaten almak istemezler, yalan falan söylemen lazım ki baksınlarayrıca düzenli takip yapacaksan aynı yerde, aynı saatlerde yaparsan iki günde bir doğru sonuç alırsın, farklı yerlerde farklı sonuçlar çıkabilir, aile hekiminde vermek en mantiklisi
Farklı yerde farklı sonuç çıkar o zaman da az mı arttı çok mu diye telaş yaprsinGerçekten mi acile gidecektim ben aile hekimi bir gün sonra sonuç veriyormuş diye :)) başım dönüyor falan desemsonra giderim aile hekimine
Hadi ya :) teşekkür ederim bu bilgiler için ben nasip olursa aile hekimine gideyim. Geç olsa da dediklerinizi ben bilmiyordum o yüzden acile gidecektim. Aile hekimi mantıklı o zamanFarklı yerde farklı sonuç çıkar o zaman da az mı arttı çok mu diye telaş yaprsinsabah erken git sen ver kanını aile hekiminde öğleden sonra çıkıyor bizimkinde, bazı testler geç çıkıyorda belli olmaz bı bak bakalım.
Erişkin acile gidip şikayetlerini söyledim, sen önce git kadın doğum acilde gebeliğe bı baktır dedi, gittim acil bı durum değil sen bı beta takibi yaptır ya da polklinige git dediler, tabii dort yıl önceydi şimdi nasıl bilemem
Farklı yerde farklı sonuç çıkar o zaman da az mı arttı çok mu diye telaş yaprsinsabah erken git sen ver kanını aile hekiminde öğleden sonra çıkıyor bizimkinde, bazı testler geç çıkıyorda belli olmaz bı bak bakalım.
Erişkin acile gidip şikayetlerini söyledim, sen önce git kadın doğum acilde gebeliğe bı baktır dedi, gittim acil bı durum değil sen bı beta takibi yaptır ya da polklinige git dediler, tabii dort yıl önceydi şimdi nasıl bilemem
Kaç dk içinde çıktı iki testteBen bir test daha yaptım dayanamadım bunda silik gibi sanki bi bakabilir misiniz kusura bakmayın çok heyecanlıyım
Bir dakika falan. Beş dk bekleyin diyordu bekledim biraz daha belirgin oldu ikinci attığım foto da oKaç dk içinde çıktı iki testte
Sıkıntı yok o zaman tamm, sonra çıktıysa şüpheli olabilir diyecektimBir dakika falan. Beş dk bekleyin diyordu bekledim biraz daha belirgin oldu ikinci attığım foto da o
Ya sizi tanımıyorum ama çok teşekkür ederim şu an bir yakınım gibi yardımcı oldunuz. Çok sağ olunİlk konunda attığın test daha koyu çünkü erken gebelik testi, bu bı tık silik çünkü normal gebelik testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?