HAMİLE MİYİM?

melike_xkra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2025
3
0
1
22
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var 6 şubatta adet oldum 10 şubatta erkek arkadaşımın zevk suyu cok az vajinama gelmiş olabilir.Daha sonra o eliyle boşaldı ve elini havluyla kuruladı.Sonra parmaklarıyla icime girdi.Korkum şu bu şekilde hamile kalabilir miyim?Ellerini kuruladı İlşiki üzeirnden 1 kez adet gördüm 9 Martta fakat bu ay gecikti 1 hafta oldu göğüslerim kaç gündür yumuşak ve sanki areola da büyüdü cok stres yaptım geciktiginden beri.1 kez adet görmek yeterli mi adet olucakmıyım?Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

İlişki üzerinden adet gördüysen kesinlikle hamile değilsindir

Yani ilişkiden sonra adet gördüysem kesinlikle ve kesinlikle hamile değilsindir
Kızlar adetten 4 gün önce ilişkiye girdim içime bosaldı sonra 4 gün sonra adet oldum ayın 26 sında oldum 26 mart ,bugun de kasıklarım agrıyor hamile olasılığı var mı

Kızlar adetten 4 gün önce ilişkiye girdim içime bosaldı sonra 4 gün sonra adet oldum ayın 26 sında oldum 26 mart ,bugun de kasıklarım agrıyor hamile olasılığı var mı
Arkadaşlar ilişkiden sonra adet olduysanız kesinlikle ve kesinlikle hamile olma ihtimaliniz YOKTUR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…