Hamile miyim

Sennaaaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
5
0
1
23
Merhabalar 21 şubatta normal günümden 4 gün sonra pembe lekem geldi 1 gün sürdü ertesi gün kanamam oldu ama normalde olduğumdan daha az oldum korunmuyorum 1 senedir daha önce pembe lekem hiç gelmedi akıntım çok oluyo sık idrara çıkıyorum normalde çıktığımdan ama diğer belirtiler yok

Merhabalar 21 şubatta normal günümden 4 gün sonra pembe lekem geldi 1 gün sürdü ertesi gün kanamam oldu ama normalde olduğumdan daha az oldum korunmuyorum 1 senedir daha önce pembe lekem hiç gelmedi akıntım çok oluyo sık idrara çıkıyorum normalde çıktığımdan ama diğer belirtiler yok
Kanama nasıldı pıhtılı mı

Gebelik testi yapmalısın pıhtı yoksa üstüne görme olabilir

Gebelik testi yapmalısın pıhtı yoksa üstüne görme olabilir
Bariz bir belirti olmayınca ben bilemedim pembe lekeyi görünce aklıma ilk gelen hamilemiyim oldu ertesi gün kanamaya dönünce hiç onu düşünmedim ama kaç gündür de kafam karışıktı ama test alıp yapıyım bugün o zaman testte çıkar mı bilmiyorum ama

Back
X