Hamile miyim

İnşallah ama sancılarım çoğaldı sanırım adet olacağım ben bu pozitif çıkıp arkasından adet olmaktan çok yoruldum.. Allah Hakkımızda hayırlısını nasip etsin

İnşallah ama sancılarım çoğaldı sanırım adet olacağım ben bu pozitif çıkıp arkasından adet olmaktan çok yoruldum.. Allah Hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Amin canım amin amin ama böyle de devamlı oluyorsa kimyasal düşük gibi yani pıhtılaşma olabilir belki sende de

Bilmiyorum olabilir pıhtılaşma için kan mı vermemiz gerekiyor
Evet genetik ve dna testlerini alıp bakıyorlar hem sizden hem eşinizden DNA bakarlar genetik olarak da size bakarlar pıhtılaşma çıkarsa da başta hap kullanıyorsunuz cıvıtıcı gebelik çalışması da olunca çocuk tutunuyor Allah’ın izniyle ben de öyle olmuştu gebelik boyunca da iğne pıhtılaşma durumuna göre değişiyor tabi doktorunuza sorun siz bunları çünkü bende sizin gibi silik görüyordum ve arkası adet oluyordu kanda da bi tevafuk öğrendik birini ama kanamam vardı beta çok yeniydi doktor ondan sonra şüphelendi ve testi yapmıştı bana

Mutlaka doktoruma söyleyeceğim . Bende birde pcos var ama adetlerim düzenlidir her zaman gününde adet olurum ilk defa 2-3 gün öncesinden lekelenme gördüm

Mutlaka doktoruma söyleyeceğim . Bende birde pcos var ama adetlerim düzenlidir her zaman gününde adet olurum ilk defa 2-3 gün öncesinden lekelenme gördüm
Pcos nedir peki benim de adetlerim düzenli ama pıhtılaşma olduğunu öğrendim sizde doktorunuza söyleyin mutlaka bi test yapılsın

İlk idrarla daha net çıkar ben sana testlerimi atayım bak aşırı silikti leke varken hiç çıkmadı hatta dijital testlerim negatifti

Eklentiler

• 17384507952917759761682613237425.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2025-02-10-15-22-12-379_com.whatsapp.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 11
  • 17383300385433813806148809416349.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 11
  • 17383219928593192498775362692237.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 11
  • 17382391167903540736123933904750.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 12
  • 1738177705526546270206009698953.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 15
İnşallah güzel haberler verirsiniz rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin inşallah

Bilmiyorum olabilir pıhtılaşma için kan mı vermemiz gerekiyor
Genetigine baktiracaksin benim ablamda da var 3 hamileliğinde de her gün kan sulandırıcı iğne yapıyordu onun öncesinde 1 düşük bı de kürtaj olmuştu doktor kan pıhtılaşmasından şüphelendi ve test yaptırdı 1 ay kadar sürdü sonuçların gelmesi kan pıhtılaşma çıktı ve hamile olur olmaz doktora gidiyordu en son çocuğunu 5 haftalık öğrendi iğneye başladı bı anda kanaması başladı parçalar düşürdü bebek düştü sandı ağlayarak doktora gitti ama bebeği duruyordu nasip herşey nasibi varsa bu dünyada ne olursa olsun geliyor dünyaya 1 parça düşürdüm düşükte ve düşük oldu herşey nasip kısmet rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah

Kızlar bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim ama kanamam gittikçe çoğalıyor ya adet olacagım ya düşük oluyor bilmiyorum ama adet günü yaptıgım test bukadar net çizgi çıkması normal mi
Evet hamileydim düşük yaptım keseyi düşürdüm maalesef

Kızlar bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim ama kanamam gittikçe çoğalıyor ya adet olacagım ya düşük oluyor bilmiyorum ama adet günü yaptıgım test bukadar net çizgi çıkması normal mi
Bence hastaneye git düşük yapmadan varsa iğne falan yapılır vakit kaybetme bence

Normal erken olmuş olabilir ama hastaneye gitmen lazim

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz. Adetim 1 gün gecikti. Innovita ovulasyon testinden çıkan strip test ile yaptım kuruduktan sonra bu şekilde. Kasıklarımda batma ve akıntı var 4 aydır deniyoruz ilk defa böyle bir kasık ağrısı yaşadım boşa umutlanmak istemiyorum ama sanki silik bir çizgi var gibi

Eklentiler

• IMG_8565.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…