hamile miyim

violet382

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2024
15
5
1
23
az önce test yaptım silik çizgi çıktı alttaki gibi adetime 2 gün var ilk idrar değil afedersiniz hatta kendimi zorladım. testi yapmak için ilk 5 dk böyle oldu.aslında var diye düşünüyorum ama önceki hep yanılmalarımdan dolayı kendimi sorguluyorum hep

Eklentiler

• IMG_5832.jpeg
    IMG_5832.jpeg
    137,3 KB · Görüntüleme: 30
az önce test yaptım silik çizgi çıktı alttaki gibi adetime 2 gün var ilk idrar değil afedersiniz hatta kendimi zorladım. testi yapmak için ilk 5 dk böyle oldu.aslında var diye düşünüyorum ama önceki hep yanılmalarımdan dolayı kendimi sorguluyorum hep
Bence de kan verin. Baya belirgin çünkü, ilk idrar olmamasına rağmen. Bu tarz testlerde de pek yalancı pozitif olmuyor diye biliyorum. İnşallah vardır ☺️

Var bence kan testi verin🌸

Var gibi bence de

Ben de öğlen test yaptım bu şekilde çıktı ama artımed olduğu için güvenilmez deniyor emin olamıyorum

Eklentiler

• CED93B07-9F3E-4C08-953C-B876C73F76B4.jpeg
    CED93B07-9F3E-4C08-953C-B876C73F76B4.jpeg
    130,3 KB · Görüntüleme: 10
Back