Hamile miyim

Nimren07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
86
Merhaba adetime 2 gün kala adet oldum ama iki gün sürdü sonra kahverengi akıntı gibi oldu Gripin grip ilacı kullanmaya başladım o mu kesti yoksa hamile olabilir miyim benzer durum yaşayan var mı

Merhaba adetime 2 gün kala adet oldum ama iki gün sürdü sonra kahverengi akıntı gibi oldu Gripin grip ilacı kullanmaya başladım o mu kesti yoksa hamile olabilir miyim benzer durum yaşayan var mı
Gripin ilacı genelde düşük için kullanıyordu annem yuvarlak beyaz büyük ni hap gibi dimi

Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım , test yaptım sonuç bu. Sizce hamile miyim? Silik de olsa çift çizgi gibi ama emin olamadım.

Eklentiler

• IMG_9575.jpeg
    249,6 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar bugün adet olmam gerekiyordu olmadım , test yaptım sonuç bu. Sizce hamile miyim? Silik de olsa çift çizgi gibi ama emin olamadım.
Gayet belirgin bir çizgi bu arada benim idrar testim bundan bi tık daha koyuydu beta hcgm 10 bin üstü çıkmıştı kan verseniz direk çıkması lazım bu sonuca gör

Gayet belirgin bir çizgi bu arada benim idrar testim bundan bi tık daha koyuydu beta hcgm 10 bin üstü çıkmıştı kan verseniz direk çıkması lazım bu sonuca gör
Ay cevaplarınıza çok mutlu oldum. İçim içimi yiyordu ya değilsem diye

Kızlar bir sorum olacak ya. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Testi de atmıştım zaten buraya. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. Burada ilk kontrol 12.haftada oluyormuş, saçmalık. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık.Yani burada muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…