• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

gizemsy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
4
0
1
20
Kozlar merhaba, ben adet olmadan 1 hafta önce cinsel birliktelik yaşadım, o zaman regl olma belirtilerim vardı, ve ben günümü şubat 10 diye hatırlıyordum neden bu kadar erken belirtiler geldi demiştim döngü takibime bakmadım canım yemediğim şeyler istiyordu adete bağladım sonra döngü günüm şubat 1 diye gördüm 2 gün geçmişti test yaptım negatif çıktı aynı gün kan teyti de negatif çıktı ve 5 gün geçti adet olmadım ama aşırı derece halsizim sizce ne olabilir :(

Kan testi negatif çıktıysa gebelik olduğunu sanmıyorum, zaman zaman regl döngüsü değişebilir stresten de gecikmiş olabilirsin

Kan testi negatif çıktıysa gebelik olduğunu sanmıyorum, zaman zaman regl döngüsü değişebilir stresten de gecikmiş olabilirsin
Geç döllenme vs diyorlar ya acaba mı dedim gerçekten stresli ama bilmiyorum kafam çok karışık

O zaman kesin sonuç alır mıyım çünkü daha 5 gün geçiktim bazıları 14 gün bekle diyor
Son ilişki tarihinizin üstünden kaç gün geçti? Regl gecikmesinin 1 gün sonrası bile idrarda çıkar normalde

Kan da negatif çıktıysa muhtemelen gebelik yoktur :( kıyamam bize bende aynıyım hala bir ümit olur mu diye bekliyorum
Galiba haklısınız , kahvrengi akıntıyla beraber kanamam var biraz allahtan ümit kesilmez bekliyorum hala bir umut ama hayırlısı 😒

Back