Dün erken gebelik testi yaptım ama negatifti gibiydi bi gölge vardı ama kamerada bile görünmeyen :)erken gebelik testi alsana canım
Bir kaç gün bekle canım benim de ilk gölge gibiydi 2 3 gün sonra biraz daha netleştiDün erken gebelik testi yaptım ama negatifti gibiydi bi gölge vardı ama kamerada bile görünmeyen :)
İnşallah hayırlı sonucu alırım teşekkür ederim sağlıcakla bebeklerimizi kucağıkıza alırız inşallahBir kaç gün bekle canım benim de ilk gölge gibiydi 2 3 gün sonra biraz daha netleşti
Benimde bugün bende hâlâ olmadim 4.5 gün önce test yaptım negatifti umarım pozitife döner inşallah sizinde vardır allah gönlünüze göre versinbugün regl günüm ama olmadım dün de erken gebelik testi yaptım negatif ama akımtım fazla olduğu için şüphelenip ovülasyon testi yaptım pozitif yani ne zaman test yapayım ( prolaktin yüksekliği için dostinex ilacı kullanıyorum bu ay başladım onun dışında sorunum yok çok şükür ) Regl gecikmesi yapar mı
Bilmiyorum ki bende anlamadım bugün regl günüm çok garip birde dostinex kullanıyorum 1 aydır ama normalde o düzenliyor ama sözdeCanım ovüsalson niye pozitif. Reglden önce mi yumurtuyorsun acaba
Bence 3-4 günü tam belli olur hamile miyiz değil miyiz diye belirtilerin neler benim ki sadece akıntı ve devamlı tuvallet ihtiyacıAynı şeyi bende yaşıyorum canım yarın bat ovulasyon testim böyle çıkıyor erken gebelik testim negatif
İnşallah hayırlı hamiş haberleri birbirimizden alırız canım 3-4 güne belli olur gibiBenimde bugün bende hâlâ olmadim 4.5 gün önce test yaptım negatifti umarım pozitife döner inşallah sizinde vardır allah gönlünüze göre versin
Ovüsalson testi hakkında çok bilgim yok. Pozitif olunca Yumurtama oluyor diye biliyorum. Regl olmadıysan bence değerlendirin. Bazılarının yumurtlaması regl öncesi oluyor.Bilmiyorum ki bende anlamadım bugün regl günüm çok garip birde dostinex kullanıyorum 1 aydır ama normalde o düzenliyor ama sözde
Veya ayda iki kez yumurtlama olabiliyorOvüsalson testi hakkında çok bilgim yok. Pozitif olunca Yumurtama oluyor diye biliyorum. Regl olmadıysan bence değerlendirin. Bazılarının yumurtlaması regl öncesi oluyor.
Aynen çok hafif ağrılar girip çıkıyor ama gelen giden yok adetim genelde hiç gecikmez 2.3 gün erken olurum ama hiç geç olmam bakalım haberleselim umarım bu ay mutluluk haberleri veririz birbirimize allah isteyen herkese versin tabiİnşallah hayırlı hamiş haberleri birbirimizden alırız canım 3-4 güne belli olur gibi
Canım benim sadece ara ara kasıkta batma hissi başka hiç bir belirtim yokBence 3-4 günü tam belli olur hamile miyiz değil miyiz diye belirtilerin neler benim ki sadece akıntı ve devamlı tuvallet ihtiyacı
Evet doğru teşekkür ederimm büyük ihtimalle zaten yumurtlama olmuş yoksa teste çıkardıVeya ayda iki kez yumurtlama olabiliyor
Adet günüm bugün ve adet gününde yumurtlamaya girdim :) yumurtlamadan kaç gün sonra test yapılır acabaYumurtluyorsunuz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?