• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

elinzaaq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
35
9
1
27
bugün regl günüm ama olmadım dün de erken gebelik testi yaptım negatif ama akımtım fazla olduğu için şüphelenip ovülasyon testi yaptım pozitif yani ne zaman test yapayım ( prolaktin yüksekliği için dostinex ilacı kullanıyorum bu ay başladım onun dışında sorunum yok çok şükür ) Regl gecikmesi yapar mı

IMG_0163.jpeg

Canım ovüsalson niye pozitif. Reglden önce mi yumurtuyorsun acaba

bugün regl günüm ama olmadım dün de erken gebelik testi yaptım negatif ama akımtım fazla olduğu için şüphelenip ovülasyon testi yaptım pozitif yani ne zaman test yapayım ( prolaktin yüksekliği için dostinex ilacı kullanıyorum bu ay başladım onun dışında sorunum yok çok şükür ) Regl gecikmesi yapar mı
Benimde bugün bende hâlâ olmadim 4.5 gün önce test yaptım negatifti umarım pozitife döner inşallah sizinde vardır allah gönlünüze göre versin 😇

Aynı şeyi bende yaşıyorum canım yarın bat ovulasyon testim böyle çıkıyor erken gebelik testim negatif

Aynı şeyi bende yaşıyorum canım yarın bat ovulasyon testim böyle çıkıyor erken gebelik testim negatif
Bence 3-4 günü tam belli olur hamile miyiz değil miyiz diye belirtilerin neler benim ki sadece akıntı ve devamlı tuvallet ihtiyacı

Benimde bugün bende hâlâ olmadim 4.5 gün önce test yaptım negatifti umarım pozitife döner inşallah sizinde vardır allah gönlünüze göre versin 😇
İnşallah hayırlı hamiş haberleri birbirimizden alırız canım 3-4 güne belli olur gibi

Bilmiyorum ki bende anlamadım bugün regl günüm çok garip birde dostinex kullanıyorum 1 aydır ama normalde o düzenliyor ama sözde
Ovüsalson testi hakkında çok bilgim yok. Pozitif olunca Yumurtama oluyor diye biliyorum. Regl olmadıysan bence değerlendirin. Bazılarının yumurtlaması regl öncesi oluyor.

İnşallah hayırlı hamiş haberleri birbirimizden alırız canım 3-4 güne belli olur gibi
Aynen çok hafif ağrılar girip çıkıyor ama gelen giden yok adetim genelde hiç gecikmez 2.3 gün erken olurum ama hiç geç olmam bakalım haberleselim umarım bu ay mutluluk haberleri veririz birbirimize allah isteyen herkese versin tabi 😇🩷🩵🩵

Back