Hamile miyim???

Yerlesmedir, adet günü yada öncesinde lekeli akıntı yapar, hamilesin hayırlısı olur inşallah iki günde bı aynı saatte aynı yerde beta baktir artışı takip edebilirsin, 7haftalik civarında gidersen görürsün inşallah

Ooo 7 haftalık mııı kese için mi

Evet evet bugün benim ücüncü gün hala geliyor inşallah problem olmaz ya
Benim şöyle olmuştu adetim 2 3 gün gecikmişti ama testler Silik çıkıyordu sonra baktım ertesi gün adet oldum zannettim dedim hazır adet olmuşken hormon testi vereyim adetliyken gelin diyorlar ya bende 3. Günü gittim bir baktım betam 30 çıktı

Çok normal 3000civari ve üzerinde net görülüyor, geç oluştuysa hatta silik görünüyor cokk normal çok erken gidince böyle telaş yapıyor insanda erken daha beyzanurrrr

Çok normal 3000civari ve üzerinde net görülüyor, geç oluştuysa hatta silik görünüyor cokk normal çok erken gidince böyle telaş yapıyor insanda erken daha beyzanurrrr
Çok teşekkür ederim rahim duvarım biraz ince dedi doktor istediğim kalınlıkla değil dedi iyice beni korku saldı ben cuma günü gideceğim zaten doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…