- 8 Ocak 2025
- 25
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi muzlupuding06
Hcg testim 182.90 çıktı bu ne demek oluyor bilen var mı???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım hamilesinHcg testim 182.90 çıktı bu ne demek oluyor bilen var mı???
Yükselir mi bu hormon bide şuan adet günüm ama kahverengi gibi leke geliyor bu yerleşme kanaması mı acaba ?3 haftalık falan büyük ihtimalle
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım hamilesin
Çok teşekkür ederimYerlesmedir, adet günü yada öncesinde lekeli akıntı yapar, hamilesin hayırlısı olur inşallah iki günde bı aynı saatte aynı yerde beta baktir artışı takip edebilirsin, 7haftalik civarında gidersen görürsün inşallah
Canım bende aynısını yaşadım böyle kahverengi geliyordu 3 gün sürdü benim çok şükür yükseldi betamYükselir mi bu hormon bide şuan adet günüm ama kahverengi gibi leke geliyor bu yerleşme kanaması mı acaba ?
Ooo 7 haftalık mııı kese için miYerlesmedir, adet günü yada öncesinde lekeli akıntı yapar, hamilesin hayırlısı olur inşallah iki günde bı aynı saatte aynı yerde beta baktir artışı takip edebilirsin, 7haftalik civarında gidersen görürsün inşallah
Canım bende aynısını yaşadım böyle kahverengi geliyordu 3 gün sürdü benim çok şükür yükseldi betam
Evet evet bugün benim ücüncü gün hala geliyor inşallah problem olmaz yaCanım bende aynısını yaşadım böyle kahverengi geliyordu 3 gün sürdü benim çok şükür yükseldi betam
Kese için, bebek bı ihtimal, bazen geçte oluşabilir belli olmaz ama kese için idealOoo 7 haftalık mııı kese için mi
Benim şöyle olmuştu adetim 2 3 gün gecikmişti ama testler Silik çıkıyordu sonra baktım ertesi gün adet oldum zannettim dedim hazır adet olmuşken hormon testi vereyim adetliyken gelin diyorlar ya bende 3. Günü gittim bir baktım betam 30 çıktıEvet evet bugün benim ücüncü gün hala geliyor inşallah problem olmaz ya
Yaaaaa bende 4.5 haftalığım görmek için sabırsızlanıyorum en son pazartesi betam 1324 dü doktor vajinal görememişti keseyi normal o zaman dimiKese için, bebek bı ihtimal, bazen geçte oluşabilir belli olmaz ama kese için ideal
Çok teşekkür ederim rahim duvarım biraz ince dedi doktor istediğim kalınlıkla değil dedi iyice beni korku saldı ben cuma günü gideceğim zaten doktoraÇok normal 3000civari ve üzerinde net görülüyor, geç oluştuysa hatta silik görünüyor cokk normal çok erken gidince böyle telaş yapıyor insanda erken daha beyzanurrrr
Hayırlı olsunnn, hamilesinizHcg testim 182.90 çıktı bu ne demek oluyor bilen var mı???
Çok teşekkür ederim rahim duvarım biraz ince dedi doktor istediğim kalınlıkla değil dedi iyice beni korku saldı ben cuma günü gideceğim zaten doktora
Verdi canım onu kullanıyorum şuan beta değerlerimProgestan vermedi mi kalinlassin diye hem kanama için