Hamile miyim?

sxksnsn38

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
13
2
1
24
İki hafta önce seviştik fakat birleşme olmadı bakireyim bir kaç gündür göğüslerim ağrıyor sadece üstüme.boşaldı ama sildik hamile kalma ihtimalim var mı?

Abla peki ilişkiden kaç gün sonra yapılan test kesindir

Abla peki ben ilişkiden 41 güm sonra test yaptım <0,100 çıktı kesin midir yeterli bi süre mi bu yani

Abla kesin yoktur değil mi 2 kez yaptırdım test biri <2.30 biri de <0,100 çıktı
Yok ya hu. Artmamış düşmüş üzerinden zaman geçmiş. Daha yeni yumurtlama dönemindesin şuan. Belirtilerin ondan. Gebelikle aynıdır zaten belirtiler. Bir daha dikkat et sana tavsiyem. Evlenince yaşarsınız zaten her şeyi

Doğru söylüyorsun abla yani 41 gün sonra yapılan test kesindir diyosun değil mi

Doğru söylüyorsun abla yani 41 gün sonra yapılan test kesindir diyosun değil mi
evet zaten 20 günde kesin bilgiye ulaşılır senin 1 aydan fazla olmuş test yapmışsın regl olmuşsun hamile değilsin karın şişmesi de yediğin yemekten içtiğin şeylerden kaynaklıdır veya regl öncesi şişiyor zaten

Peki abla zevk suyundan hamile kalınır mı gerçekten siz evli misiniz daha iyi bilirsiniz
Evliyim. Geç döllenme, geç yumurtlama demektir ve bebek yoksa adet günü gecikir.

Zevk suyundan gebe kalınmaz. Yüzeysel dedin zaten. Ha düşük ihtimal kalınsa bile, sen zaten testlerle negatifi gördün. Yoluna devam et gebe değilsin. Böyle stres yaparak adet olamazsın sonra gebeyim sanarsın hala. Kısır döngüye girersin bak. Yapmayın şöyle şeyler. Nikah öncesi Gebelikten korkunuz yoksa yapın ama böyle psikolojin bozulacak kadar korkuyorsan uzak durun ya hu. Nişanlı olmak birbirini tanımak demek. Ötesi değil.

Haklısın abla güzelce yazdığın için teşekkür ederim benimki geç döllenme falan da değildir dimi yani son kez bunu sorayım

Geç döllenme yaşayanların tahmini geciken kaçıncı günde çıkıyo peki abla sadece bunu bilgi etmek için soruyorum
Yumurtlama gününden iki hafta sonra belli olur idrar testinde. Kanda kesin çıkar zaten. Beklenen adet bir hafta gecikince öğrenilebilir. Kişinin yumurtlama ve ilişki gününe bağlı bu. Geç döllenme yoksa adet öncesi de öğrenen oluyor, adetin ilk günü daha net çıkıyor.

Abla benim adetlerim düzensizdir ama 2 aralıktan sonra daha hiçbişey yaşamadım yani anlattıklarına göre benim ki bırak 41 günü 29. Günde yaptırdığımda bile çıkardı yani

Abla benim adetlerim düzensizdir ama 2 aralıktan sonra daha hiçbişey yaşamadım yani anlattıklarına göre benim ki bırak 41 günü 29. Günde yaptırdığımda bile çıkardı yani
E tamam o zaman. Dert etme artık. Evlendiğinizde tatlı tatlı yaşayın bu heyecanları. Korkusuz bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…