queengirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
4
0
1
19
Tazeyim bu konularda cevap verin lütfen.1 buçuk yıldır evliyim çocuk istiyoruz 25 Kasım'da ilişki oldu . 2 hafta sonra test yaptım SİLİK ÇIKTI gözle görülür bir silikti heyecanlanmıştık.
3 5 gün sonra bidaha yaptım çizgi tekti salladım orda değilim diye.
12 Aralık 2024 te adet oldum düzenli şekilde . Üstüne görme olayı varmış birde yeni duydum ben . O sürede alkolde içtim sigarada tüketiyorum . Şimdi Ocak 2025 ayındayız 10 ocakta adet olmam gerekti 3.gun gecikmesindeyim galiba.
regl olmadan 2 gün önce ağrım başlardı tık yok .
HAMİLEMİYİM SİZCE

Son korunmasız ilişki 25 kasım mı eğer üstüne görme vs varsa şuan test yaparsanız kop koyu çıkmalı geç döllenme olmuş olsa bile ama üstüne görme çok nadir yaşanan bir durum 25 kasım üzerine bi ovülasyon dönemi daha geçirmişsiniz o dönemde ilişki olduysa hamilelik olabilir gecikmeniz var alkol ve sigara tükettiğiniz için bence test yapıp kesinliğe kavuşturun, bende nargile içiyorum pcosta olduğu için yumurtlamam normal değil o yüzden her hafta test yapıyorum bide artımed almayın test yalancı pozitif çıkarıyor çok days comfort öneririm eğer istiyorsanı inşallah gebesinizdir

Yok eşim cezaevinde odaya girdik 25 Kasım'da . yanına gittim işte . Ondan sonra ilişkimiz olmad .3 ayda bir oluyormuş oda . 25inden sonra 12 Aralık'ta regl oldum şimdi ki dönemim geldi 3.gunum hala olmadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…