Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir erken gebelik testi yapMerhabalar ben reglıma 4-5 gün kala sürekli miğde yanması problemi yaşıyordum şuan reglıma 1 gün var basım çok dönüyor hatta oturdugum yerden bile düşecek gibi oluyorum migdem bulanıyor ara ara şiddetleniyor sizce hamile miyim ?
Olabilir erken gebelik testi yap
Hımm ona yormayayım yaniKişiden kişiye değişir ama bulantı genelde 6 haftadan sonra başlıyor biraz erken bulantı icin
Merhaba, benimde reglime 5gün var ve 3gündür midem felaket yanıyor başım da dönüyor merakla regl günümü bekliyorum sen test yaptın mı acabaMerhabalar ben reglıma 4-5 gün kala sürekli miğde yanması problemi yaşıyordum şuan reglıma 1 gün var basım çok dönüyor hatta oturdugum yerden bile düşecek gibi oluyorum migdem bulanıyor ara ara şiddetleniyor sizce hamile miyim ?
Evet bu gün 3 tane test yaptım üçü de silik çizgi çıktı yarın kan tahlili vereceğim inşallahMerhaba, benimde reglime 5gün var ve 3gündür midem felaket yanıyor başım da dönüyor merakla regl günümü bekliyorum sen test yaptın mı acaba
Merhaba, benimde reglime 5gün var ve 3gündür midem felaket yanıyor başım da dönüyor merakla regl günümü bekliyorum sen test yaptın mı acaba
Cnm gebelik kanda yumurtlamadan kaç gün sonra cıkıyor ben ayın 9unda kan verdim beta negatif cıktı yumurtlama günüm 4'ndeydi 5gün içinde kanda cıkarmıEvet bu gün 3 tane test yaptım üçü de silik çizgi çıktı yarın kan tahlili vereceğim inşallah
Bilmiyorum ki ben daha ilk defa kan testi vereceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırızCnm gebelik kanda yumurtlamadan kaç gün sonra cıkıyor ben ayın 9unda kan verdim beta negatif cıktı yumurtlama günüm 4'ndeydi 5gün içinde kanda cıkarmı
İnşallah cnm 3aydır deniyoruz umarım bu ay nasip olur ikimize deBilemiyorum
Bilmiyorum ki ben daha ilk defa kan testi vereceğim inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Ayy bizde 3 aydır deniyoruz oldu gibi ama netleşmeden sevinmek istemiyorumİnşallah cnm 3aydır deniyoruz umarım bu ay nasip olur ikimize de
Yaa inşallah öyledir yarın kan vericem inşallahCanim hamile olabilirsin hemen kan vermelisin![]()
Tam olarak belirtilerin nelerdi ve karnin şişik mi ödem falan varmi ?Yaa inşallah öyledir yarın kan vericem inşallah![]()
Reglıma 1-2 gün kala aksam bi anda miğde bulantısı ve baş dönmesi başladı ertesi gün de devam etti 2 gündür reglım gecikti yarın 3 olacak normalde hiç gecikmez evet karnimda şişlik var ve bu gün öğleden sonra da sol kasıgïmda ara ara agrilar var birde afedersiniz gazım vardı miğde yanmam da regldan 4-5 gün önce vardı bununla alakalı mıdır bilemiyorum artıkTam olarak belirtilerin nelerdi ve karnin şişik mi ödem falan varmi ?
Adet tarihin ne zaman di ve kac gun once test yapmis oldun ?
Biliyomusun bende bunlari yasiyorum, suan karnim agriyor ve midem agriyor ve benimde afedersin gazim oluyor ve dogru duzgun buyuk wc mi yapamiyorum kabizlik gibi bisey ve birde idrarimin farkli bir kokusu var onu farkettim dun aksam. Su falan iciyorum hemen wc ye kosuyorum tukmakla zorlaniyorum artik. Benim suan adetime 3 gun va beklemedeyim bende…Reglıma 1-2 gün kala aksam bi anda miğde bulantısı ve baş dönmesi başladı ertesi gün de devam etti 2 gündür reglım gecikti yarın 3 olacak normalde hiç gecikmez evet karnimda şişlik var ve bu gün öğleden sonra da sol kasıgïmda ara ara agrilar var birde afedersiniz gazım vardı miğde yanmam da regldan 4-5 gün önce vardı bununla alakalı mıdır bilemiyorum artık![]()
Aa bu arada afedersin benimde kabızlık vardı aynı şeyleri yaşıyoruz halsizlik falan da vardı benim inşallah hamileyizdir yarın seni haberdar ederim canımBiliyomusun bende bunlari yasiyorum, suan karnim agriyor ve midem agriyor ve benimde afedersin gazim oluyor ve dogru duzgun buyuk wc mi yapamiyorum kabizlik gibi bisey ve birde idrarimin farkli bir kokusu var onu farkettim dun aksam. Su falan iciyorum hemen wc ye kosuyorum tukmakla zorlaniyorum artik. Benim suan adetime 3 gun va beklemedeyim bende…
Yaa ayni belirtiler varmis gercektendeAa bu arada afedersin benimde kabızlık vardı aynı şeyleri yaşıyoruz halsizlik falan da vardı benim inşallah hamileyizdir yarın seni haberdar ederim canım![]()
Tamamdır canım haber ederim sanaYaa ayni belirtiler varmis gercektendeInsallah gonlumuzden gecen sey olur kuzum haberleselim insallah canim
![]()