Hamile miyim

Acelyaa46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
10
1
24
Kızlar ya saçma gelecek ama bir hafta da hamilelik belli olur mu öyle bir kendimi yorgun hissediyorum ki

Kızlar benim de adetime 6 gun var bel ağrısı kasık ağrısı ara da bir akıntım oluyor göğüs şişkinliği şimdilik yok sabahları mide bulantısı oluyor afedersiniz gaz da var

Gerçekten mi çok üzüldüm gerçekten neden peki kese olusmadigi için mi dış gebelik oldu yani
Doktor dış gebelik demedi ultrasonda dış gebelik belli oluyor herhalde rahmin kalın dedi kese oluşmaya yakın dedi ki se önemsemiyor üç doktora gittim benim dusuklerim var ilaç verin yok kese olunca dediler dediler en son düşük oldu ne düşük önleyici ilaç hakkımı helal etmiyorum

Doktor dış gebelik demedi ultrasonda dış gebelik belli oluyor herhalde rahmin kalın dedi kese oluşmaya yakın dedi ki se önemsemiyor üç doktora gittim benim dusuklerim var ilaç verin yok kese olunca dediler dediler en son düşük oldu ne düşük önleyici ilaç hakkımı helal etmiyorum
Oyşş çok üzüldüm bu sürekli düşük olmasını tedaviyle önleyebiliyolar diye biliyorum çok üzüldüm gerçekten devletemi gittin 🥺

Oyşş çok üzüldüm bu sürekli düşük olmasını tedaviyle önleyebiliyolar diye biliyorum çok üzüldüm gerçekten devletemi gittin 🥺
Çok sağol benim kaderim mi şansım.bilmiyorum bakıyorum düşük tehlikesi olanlara ilaçlar veriliyor iğneler veriliyor ben doktora kendim istiyorum yine vermiyor ağlamicam diyorum aglamamk için kendimi zor tutuyorum artik

Çok sağol benim kaderim mi şansım.bilmiyorum bakıyorum düşük tehlikesi olanlara ilaçlar veriliyor iğneler veriliyor ben doktora kendim istiyorum yine vermiyor ağlamicam diyorum aglamamk için kendimi zor tutuyorum
Lütfen kötü düşünme Allah verirse bir vermezse bin hayır ara belki böylesi daha hayırlı olmuştur bilemezsin ama bundan sonrası için cabalayabilirsin önden önlem alsanîz sebebini arastirsanz tedavi gerekiyorsa olsanz uzmanlara danissanz çok daha iyi olur sizin için Rabbım tez zamanda bize ve isteyen hak eden herkese sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

X