Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka belirtin yokmuKızlar ya saçma gelecek ama bir hafta da hamilelik belli olur mu öyle bir kendimi yorgun hissediyorum ki
Midem bulanıyor uyukluyorum göğüslerim ağrıyor bide gaz var sürekliBaşka belirtin yokmu
Yani 1 hafta çok erken. İstersen bi kan verMidem bulanıyor uyukluyorum göğüslerim ağrıyor bide gaz var sürekli
Aynisi bendede var ama düşük yapıyorum kanamam varMidem bulanıyor uyukluyorum göğüslerim ağrıyor bide gaz var sürekli
Aynısını bende yaşadım hamileydim ama hiç kesemi göremedim ve düşük yapıyorum kanamam varMidem bulanıyor uyukluyorum göğüslerim ağrıyor bide gaz var sürekli
Adetime 6 gün var uykum aşırı ve çok yorgunumm gün boyunca göğüslerim 2 gün önce ağrımaya başladı kasıklarda agri var akıntım çokKızlar ya saçma gelecek ama bir hafta da hamilelik belli olur mu öyle bir kendimi yorgun hissediyorum ki
Vucudunda belli olur ama kanda veya idralde cikcagini düşünmüyorum bat kaçKızlar ya saçma gelecek ama bir hafta da hamilelik belli olur mu öyle bir kendimi yorgun hissediyorum ki
Gaz ve uyuklama bendede bar 3 gün sonra adet olmam gerekiyor olmazsm test yapicm bende varsa umudum birz daha yüksele bilir canım inşallah vardır Rabbım gönlündekini nasip etsin inşallahMidem bulanıyor uyukluyorum göğüslerim ağrıyor bide gaz var sürekli
Gerçekten mi çok üzüldüm gerçekten neden peki kese olusmadigi için mi dış gebelik oldu yaniAynısını bende yaşadım hamileydim ama hiç kesemi göremedim ve düşük yapıyorum kanamam var
Doktor dış gebelik demedi ultrasonda dış gebelik belli oluyor herhalde rahmin kalın dedi kese oluşmaya yakın dedi ki se önemsemiyor üç doktora gittim benim dusuklerim var ilaç verin yok kese olunca dediler dediler en son düşük oldu ne düşük önleyici ilaç hakkımı helal etmiyorumGerçekten mi çok üzüldüm gerçekten neden peki kese olusmadigi için mi dış gebelik oldu yani
Oyşş çok üzüldüm bu sürekli düşük olmasını tedaviyle önleyebiliyolar diye biliyorum çok üzüldüm gerçekten devletemi gittinDoktor dış gebelik demedi ultrasonda dış gebelik belli oluyor herhalde rahmin kalın dedi kese oluşmaya yakın dedi ki se önemsemiyor üç doktora gittim benim dusuklerim var ilaç verin yok kese olunca dediler dediler en son düşük oldu ne düşük önleyici ilaç hakkımı helal etmiyorum
Adetime 20 gün varVucudunda belli olur ama kanda veya idralde cikcagini düşünmüyorum bat kaç
Test yapmanı önermiyorum çok erken ama yinede sen bilirsinAdetime 20 gün var
Bekleyim mi o zamanTest yapmanı önermiyorum çok erken ama yinede sen bilirsin
Beklemeni öneririm şuan yapsn bile negatif görürsün buda seni üzer yaşadım çokBekleyim mi o zaman
Çok sağol benim kaderim mi şansım.bilmiyorum bakıyorum düşük tehlikesi olanlara ilaçlar veriliyor iğneler veriliyor ben doktora kendim istiyorum yine vermiyor ağlamicam diyorum aglamamk için kendimi zor tutuyorum artikOyşş çok üzüldüm bu sürekli düşük olmasını tedaviyle önleyebiliyolar diye biliyorum çok üzüldüm gerçekten devletemi gittin
Lütfen kötü düşünme Allah verirse bir vermezse bin hayır ara belki böylesi daha hayırlı olmuştur bilemezsin ama bundan sonrası için cabalayabilirsin önden önlem alsanîz sebebini arastirsanz tedavi gerekiyorsa olsanz uzmanlara danissanz çok daha iyi olur sizin için Rabbım tez zamanda bize ve isteyen hak eden herkese sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahÇok sağol benim kaderim mi şansım.bilmiyorum bakıyorum düşük tehlikesi olanlara ilaçlar veriliyor iğneler veriliyor ben doktora kendim istiyorum yine vermiyor ağlamicam diyorum aglamamk için kendimi zor tutuyorum
Gebelik belirtisi mi bunlarBeklemeni öneririm şuan yapsn bile negatif görürsün buda seni üzer yaşadım çok