Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum burdaymis var gibi bence yeni yukseliyor yarinda bi yap kalınlaşırsa cizgi istersen kan verKızlar 3gün geciktim sizce var mı gebelik
Aslında şöyle oldu ben ilk testten sonra kan verdim negatif çıktı baktım geciktim tekrar idrar testi yaptım yine pozitif çıktı , ama kan negatif olabilir mi ki böyle bişiBuldum burdaymis var gibi bence yeni yukseliyor yarinda bi yap kalınlaşırsa cizgi istersen kan ver
Allah Allah testler mi bozuk acaba en son ne zaman kan verdin gecikmeden sonra mi?Aslında şöyle oldu ben ilk testten sonra kan verdim negatif çıktı baktım geciktim tekrar idrar testi yaptım yine pozitif çıktı , ama kan negatif olabilir mi ki böyle bişi
kaç gün gecikiyorsun kacg gün gecikmen de test yaptın kaçıncı gün gecikmen de kan verdin pekiBuldum burdaymis var gibi bence yeni yukseliyor yarinda bi yap kalınlaşırsa cizgi istersen kan ver
Gecikmenin ilk günü verdimAllah Allah testler mi bozuk acaba en son ne zaman kan verdin gecikmeden sonra mi?
şöyle bat den 1gün önce idrar testim pozitifti adet tarihinde kan sonucu negatifti şuan 3.gecikmedeyim bugğn de pozitif böylekaç gün gecikiyorsun kacg gün gecikmen de test yaptın kaçıncı gün gecikmen de kan verdin peki
Sorun bana degil sanirimkaç gün gecikiyorsun kacg gün gecikmen de test yaptın kaçıncı gün gecikmen de kan verdin peki
şöyle bat den 1gün önce idrar testim pozitifti adet tarihinde kan verdim sonucu negatifti şuan 3.gecikmedeyim bugğn de pozitif böylekaç gün gecikiyorsun kacg gün gecikmen de test yaptın kaçıncı gün gecikmen de kan verdin peki
Ya bayağı bayağı var gözüküyor, kan sonucunuz kaç çıktı belki gri alandadır?şöyle bat den 1gün önce idrar testim pozitifti adet tarihinde kan verdim sonucu negatifti şuan 3.gecikmedeyim bugğn de pozitif böyle
Ya bayağı bayağı var gözüküyor, kan sonucunuz kaç çıktı belki gri alandadır?
Benim de aklıma o geldi. Sizce kanda negatif idrar testinde pozitif olma ihtimali var mıBence bir iki gün bekleyin ya da on gün geç döllenme olabilir mi?
Valla olabilir forumda bir aratın idrar pozitif kan megatif diye bir sürü eski konu çıkıyor…Benim de aklıma o geldi. Sizce kanda negatif idrar testinde pozitif olma ihtimali var mı
Cnm testin markasi neKızlar 3gün geciktim sizce var mı gebelik
Freely bu ama önceki testlerde predictor da pozitiftiCnm testin markasi ne
O zaman cnm test ver 1gun bile beta da değişiklik oluyorFreely bu ama önceki testlerde predictor da pozitifti