• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik Belirtileri Hamile miyim

gulalaks

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2023
39
12
8
30
Merhaba! Kızlar ben 29 kasımda hsg yani rahim filmi çekildim tüplerim açık çıktı adet olursan 3 qün qel yumurta takibi yapcaz dedi doktorum sonra aşılama qeçeçeqini söyledi we Aralıqın 3 ü benim yumurtlama qünümdü o qünden buqne yani 13 Aralık hala kasıklarım belim aqrıyor bu norml bişeymi yoksa qebelik oluşuyo ondan mı birde hsgden sonra hamile kalanlar oldu mu

Ben de 2 Aralık hsg çektirdim gelişme olursa birlikte takip edelim ben bu ay yumurtlama günlerini de değerlendirdim inşallah olumlu güzel haberlerimiz olur

Ben de 2 Aralık hsg çektirdim gelişme olursa birlikte takip edelim ben bu ay yumurtlama günlerini de değerlendirdim inşallah olumlu güzel haberlerimiz olur
Hamile kalmadım doktorum klomen werdi canım 5 qün kullandım 8 ci qünü qittim ayın 25 ine otrivelle diye bi iqne werdi çatlama iqnesi akşam 10 da wurdum kendim 27 sinde aşılama yaptı 3 qünüm şuan bel kaşık aqrım war inş olur bu sefer senden ne war ne yok bi qelişme war Mı

Hamile kalmadım doktorum klomen werdi canım 5 qün kullandım 8 ci qünü qittim ayın 25 ine otrivelle diye bi iqne werdi çatlama iqnesi akşam 10 da wurdum kendim 27 sinde aşılama yaptı 3 qünüm şuan bel kaşık aqrım war inş olur bu sefer senden ne war ne yok bi qelişme war Mı
Benim de aralıkta hamilelik olmadı bu ay da yumurta geliştirmek için letu diye bir ilaç kullandım 5 gün, sonrasında 5 gün bekleyip doktora gittim bana da ovitrelle iğne verdi 4ünde iğneyi vuruldum 36. Saat sonra ilişki oldu sonrası gün aşırı devam edecek dedi doktor. Güzel sonuçlar alırız inşallah

Back