- 5 Eylül 2023
- 37
- 7
- 27
- Konu Sahibi superisii1996
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik gözüküyor. Kan testi verirseniz daha net bir sonuca ulaşırsınız.Kızlar testim bu şekilde adetim 5 gün gecikti sizce gebelik var mıdır?
Verdim canım yarın çıkacakmış sonuçGebelik gözüküyor. Kan testi verirseniz daha net bir sonuca ulaşırsınız.
Haber verin merak ediyorum :)Verdim canım yarın çıkacakmış sonuç
Tabi yazarım :)Haber verin merak ediyorum :)
Var gibi gözüküyor inşallah hadi bakalım kan verdiniz miKızlar testim bu şekilde adetim 5 gün gecikti sizce gebelik var mıdır?
14,51 çıkmış var sanırım :)Haber verin merak ediyorum :)
Verdim 14,51 çıkmış galiba varVar gibi gözüküyor inşallah hadi bakalım kan verdiniz mi
Yaa hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler her şey :)14,51 çıkmış var sanırım :)
Teşekkür ederim evet hissettimMerhaba hayırlı olsun:) gebelik belirtileri hissettiniz mi vücudunuzda
İnşallah teşekkür ederimYaa hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler her şey :)
Belirtileriniz nelerdir acabaTeşekkür ederim evet hissettim
5 gün gecikmem oldu, bu 5 günde adet olmayı bekliyordum ben normalde akıntım olmaz ama aşırı beyaz akıntım olmaya başladı, ve 2 gün bulantı kusma oldu bu üç belirtiden şüphelendim zatenBelirtileriniz nelerdir acaba
Anladım tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah5 gün gecikmem oldu, bu 5 günde adet olmayı bekliyordum ben normalde akıntım olmaz ama aşırı beyaz akıntım olmaya başladı, ve 2 gün bulantı kusma oldu bu üç belirtiden şüphelendim zaten
Amin teşekkür ederim siz bebiş mi istiyorsunuz ya da belirtiniz mi var:)Anladım tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Tebrik ederim sağlıkla gelsin14,51 çıkmış var sanırım :)
Evet benim de reglm 2 gün gecikti ama test yapmadım henüz dün karnım regl olacakmış gibi ağrıdı ama bugün çok ağrım da olmadı gelen giden de yok hala göğüs hassasiyeti var biraz da ve akıntıAmin teşekkür ederim siz bebiş mi istiyorsunuz ya da belirtiniz mi var:)
İnşallah bebiş vardır ben korunurken oldu hala şaşkınım o yüzden beklemiyordumEvet benim de reglm 2 gün gecikti ama test yapmadım henüz dün karnım regl olacakmış gibi ağrıdı ama bugün çok ağrım da olmadı gelen giden de yok hala göğüs hassasiyeti var biraz da ve akıntı
İnşallah aa gerçekten sürpriz olmuş size demek ki vakti bu zamanmış buna rağmen geliyorsa bebişİnşallah bebiş vardır ben korunurken oldu hala şaşkınım o yüzden beklemiyordum