Çizgi var canım hamilesin kan ile kesinleştir hayırlı olsunEki Görüntüle 3501148 Kızlar selam, pcos hastasıydım ve 1 yıllık evliyim. Yaz döneminde bir takım ilaçlar kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. Sonuç vermedi ben de akışa bırakmak istedim. Yazın kullandığım ilaçlar ve tedavilerle birlikte yaklaşık 5-6 aydır adet döngüm çok iyiydi. Ama dün itibariyle 1 haftalık gecikme oldu. Ben de heyecanlanıp elimdeki dandik gebelik testini yaptım. Çok silik ikinci çizgi gördüm. Ama çok güven vermedi. Sabah hemen ecz. gittim erken gebelik testi aldım. Onda sa silik çizgi gördüm. Acaba silik çizgiyi sadece ben mi görüyorum. Kafam o kadar karışık ki. Fikir verirseniz çok sevinirim. Öpüldünüz.Eki Görüntüle 3501147
Hamilesinn hayırlı olsunEki Görüntüle 3501148 Kızlar selam, pcos hastasıydım ve 1 yıllık evliyim. Yaz döneminde bir takım ilaçlar kullandım ve çatlatma iğnesi oldum. Sonuç vermedi ben de akışa bırakmak istedim. Yazın kullandığım ilaçlar ve tedavilerle birlikte yaklaşık 5-6 aydır adet döngüm çok iyiydi. Ama dün itibariyle 1 haftalık gecikme oldu. Ben de heyecanlanıp elimdeki dandik gebelik testini yaptım. Çok silik ikinci çizgi gördüm. Ama çok güven vermedi. Sabah hemen ecz. gittim erken gebelik testi aldım. Onda sa silik çizgi gördüm. Acaba silik çizgiyi sadece ben mi görüyorum. Kafam o kadar karışık ki. Fikir verirseniz çok sevinirim. Öpüldünüz.Eki Görüntüle 3501147
Bu sabah normal gebelik testi yaptım ve tek çizgi çıktıÇizgi var canım hamilesin kan ile kesinleştir hayırlı olsun
Test bozuk olabilir yada bazı kaset testler yüksek değerleri algılıyor bence beklemeyin kan verin içiniz rahatlasın bu şekilde strese girersinizBu sabah normal gebelik testi yaptım ve tek çizgi çıktımoralim bozuldu
Belki çok küçüktür. İdrara bhcg daha geç geçiyorBu sabah normal gebelik testi yaptım ve tek çizgi çıktımoralim bozuldu
Hayırlı olsunBeta hcg 149,5 çıktı kızlar2 gün sonra tekrar baktıracağımm
Teşekkür ederimHayırlı olsunilişki sıklığınız nasıldı peki
Anladım benim yumurtalardan iki gün önce oldu da ilişki bilemiyorum tutar mıTeşekkür ederimAçıkçası son zamanlarda akışına bırakmıştık. Haftada 2-3 ama yumurtlama günlerine dikkat ediyorduk genelde