Hamile miyim

mervelicin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2024
53
16
25
Merhabaa adetim 9 gün gecikti ve normalde aşırı düzenlidir dün sabah test yaptım biraz silik gibi ama anlamadım bir yıldır evliyim çocuk istiyoruz sizce hamile miyim pazartesi kan test vermeye gideceğim ama biraz beklemek istedim hemen heyecanlanmamak için
1DC51955-86EB-418B-96A5-F06131BDA755.jpeg

inşallah bende bebek istiyorum bu ay ilk kez denedik 20 gün gecikmeden sonra regl oldum bu sabah :KK43:
Ya biz 5 aydır korunmuyoruz geçen ay 5 gün gecikme oldu ilk defa çok heyecanlanmıştım hemen test yaptım negatif tabi ertesi gün adetim geldi zaten çok üzüldüm ama bu ay beklicem dedim pazartesiye kadar adetim gelmezse kan testine gideceğim inşallah hamile kalırız

Ya biz 5 aydır korunmuyoruz geçen ay 5 gün gecikme oldu ilk defa çok heyecanlanmıştım hemen test yaptım negatif tabi ertesi gün adetim geldi zaten çok üzüldüm ama bu ay beklicem dedim pazartesiye kadar adetim gelmezse kan testine gideceğim inşallah hamile kalırız
inşallah ben bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim bakalım :)

ayyy çok heyecanlı ben yerinizde olsam bugün kan verirdim heyecandan hahahaha

X