- 9 Kasım 2024
- 53
- 16
- 25
- Konu Sahibi mervelicin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah öyledirhamilesiniz bence
inşallah bende bebek istiyorum bu ay ilk kez denedik 20 gün gecikmeden sonra regl oldum bu sabahİnşallah öyledir
Ya biz 5 aydır korunmuyoruz geçen ay 5 gün gecikme oldu ilk defa çok heyecanlanmıştım hemen test yaptım negatif tabi ertesi gün adetim geldi zaten çok üzüldüm ama bu ay beklicem dedim pazartesiye kadar adetim gelmezse kan testine gideceğim inşallah hamile kalırızinşallah bende bebek istiyorum bu ay ilk kez denedik 20 gün gecikmeden sonra regl oldum bu sabah
inşallah ben bu ay ovulasyon testi ile deneyeceğim bakalım :)Ya biz 5 aydır korunmuyoruz geçen ay 5 gün gecikme oldu ilk defa çok heyecanlanmıştım hemen test yaptım negatif tabi ertesi gün adetim geldi zaten çok üzüldüm ama bu ay beklicem dedim pazartesiye kadar adetim gelmezse kan testine gideceğim inşallah hamile kalırız
ayyy çok heyecanlı ben yerinizde olsam bugün kan verirdim heyecandan hahahahaYa biz 5 aydır korunmuyoruz geçen ay 5 gün gecikme oldu ilk defa çok heyecanlanmıştım hemen test yaptım negatif tabi ertesi gün adetim geldi zaten çok üzüldüm ama bu ay beklicem dedim pazartesiye kadar adetim gelmezse kan testine gideceğim inşallah hamile kalırız
Hahaha geçen ay öyle yaptım olmayınca çok üzülüyorum biraz daha bekliyim ama gerçekten çok heyecanlıyım gün içinde kafamdan hiç çıkmıyorayyy çok heyecanlı ben yerinizde olsam bugün kan verirdim heyecandan hahahaha
Siz gebe misiniz ne gibi belirtileriniz var acabaGebe gibi görünüyorsunuz hayırlı olsun şimdiden tam netleştirmek için acile gidip kan verebilirsiniz ben öyle yapmıştıtwşw
Evet 4 buçuk aylık gebeyim. Bende hiç bir belirti yoktu annem dedi test yapmamı aklımda bile yoktu yani. Çift çizgiyi görünce hemen acile koştum kan verdim ve öyle kesinleştiSiz gebe misiniz ne gibi belirtileriniz var acaba
Ayy Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet 4 buçuk aylık gebeyim. Bende hiç bir belirti yoktu annem dedi test yapmamı aklımda bile yoktu yani. Çift çizgiyi görünce hemen acile koştum kan verdim ve öyle kesinleşti
Amin darısı size inşallah. Verdiniz mi kanAyy Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yarın sabahtan gideceğim vermeye dayanamadım bu akşam bidaha yaptım yarım saat önceAmin darısı size inşallah. Verdiniz mi kan
Fotoğrafı göremedim ama tekrar atar msınızYarın sabahtan gideceğim vermeye dayanamadım bu akşam bidaha yaptım yarım saat önce Eki Görüntüle 3501291 Eki Görüntüle 3501291
Hamilesin canımYarın sabahtan gideceğim vermeye dayanamadım bu akşam bidaha yaptım yarım saat önce Eki Görüntüle 3501291 Eki Görüntüle 3501291
Ay yeni gördüm mesajı evet verdim hamileyim yarın kadın doğum doktoruna gideceğimVerdiniz mi kan