- 21 Kasım 2022
- 247
- 46
- 19
-
- Konu Sahibi asyauugurr
peki enfeksiyon regli geciktiriyor olabilir mi? istemiyorum cunku kesinlikle bugun besinci gunu gecikmemin hala olmadım o yuzden yarın test yapmayı dusundumSarı akıntı enfeksiyondandır, 22 Eylül ilişkisi çoktan testte pozitif sonuç verirdi olsaydı
Olabilir evet, içiniz rahat etsin bi test yapın tabii ama en azından sağlık ocağına da bi idrar tahlili verin bencepeki enfeksiyon regli geciktiriyor olabilir mi? istemiyorum cunku kesinlikle bugun besinci gunu gecikmemin hala olmadım o yuzden yarın test yapmayı dusundum
idrar tahlilindense direkt testlerden yapmayı dusunmustum yasadıgım yer kucuk bir yer evli degilim,o yuzden kendim cozmeye calisiyorumOlabilir evet, içiniz rahat etsin bi test yapın tabii ama en azından sağlık ocağına da bi idrar tahlili verin bence
Enfeksiyon için dedim idrar tahliliniidrar tahlilindense direkt testlerden yapmayı dusunmustum yasadıgım yer kucuk bir yer evli degilim,o yuzden kendim cozmeye calisiyorum
ha anladım suanlık kafamı hamilelik suphesş cok yoruyor ister istemez korkuyorum, aslında negatif icimi rahatlattı ama hala olamamam cok garip geliyorEnfeksiyon için dedim idrar tahlilini
hamilelik testi için erken diye düşünüyorum. ben mesela 2023 yılında mayıs ayında adet olmuştum. haziranda hiç olmadım temmuzun başında hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık. siz de kondom varmış hamile olduğunuzu düşünmüyorum birde sonrasında regl olmuşsunuz zaten. ama eğer kondom yoksa hamilelik testi için erken olabilir. idrar veya kan ile test yaptırmak en doğru olanı..idrar tahlilindense direkt testlerden yapmayı dusunmustum yasadıgım yer kucuk bir yer evli degilim,o yuzden kendim cozmeye calisiyorum
Normal şartlarda 10-14 gün aralığında çıkar hamilelik, sizde neden o kadar uzun sürmüş acaba geç döllenme miymişhamilelik testi için erken diye düşünüyorum. ben mesela 2023 yılında mayıs ayında adet olmuştum. haziranda hiç olmadım temmuzun başında hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık. siz de kondom varmış hamile olduğunuzu düşünmüyorum birde sonrasında regl olmuşsunuz zaten. ama eğer kondom yoksa yenilelim testi için erken olabilir. idrar veya kan ile test yaptırmak en doğru olanı..
evet regl oldum ama hani ilişkiden iki gün sonra oldugu şcin hamilelik olur mu olmaz mı bilemedim kondom vardı zaten kondoma da bosalma olmadı. yani bugun beşinci gün gecikmem olacak yarın altı sabah yapayım idrar testi diyorum kaset mi yapayım erken gebelik mi zaten çıkan sonuç doğrudur artık altı gün gecikmenin sonundahamilelik testi için erken diye düşünüyorum. ben mesela 2023 yılında mayıs ayında adet olmuştum. haziranda hiç olmadım temmuzun başında hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık. siz de kondom varmış hamile olduğunuzu düşünmüyorum birde sonrasında regl olmuşsunuz zaten. ama eğer kondom yoksa hamilelik testi için erken olabilir. idrar veya kan ile test yaptırmak en doğru olanı..
sey ben yarın tekrar test yapamyı dusundugumu soylemistim ya size. 6.gunu olacak gecikmenin erken gebelik testi mi yapayım kaset test mi (iliskinin uzerinden 1 ay dokuz gün geçti zaten)Normal şartlarda 10-14 gün aralığında çıkar hamilelik, sizde neden o kadar uzun sürmüş acaba geç döllenme miymiş
Kaset test de sonuç verir boşa erken gebeliğe bi ton para vermeye gerek yok bencesey ben yarın tekrar test yapamyı dusundugumu soylemistim ya size. 6.gunu olacak gecikmenin erken gebelik testi mi yapayım kaset test mi (iliskinin uzerinden 1 ay dokuz gün geçti zaten)
ay öyle mi diyosunuz o zaman kaset yapayım erken gebelikler pahalı cunkuKaset test de sonuç verir boşa erken gebeliğe bi ton para vermeye gerek yok bence
evet geç döllenmeNormal şartlarda 10-14 gün aralığında çıkar hamilelik, sizde neden o kadar uzun sürmüş acaba geç döllenme miymiş
ya ben bende böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum abla zaten pek ihtimal de vermek istediğim bir şey değil hem kondom vardı hem bosalma olmadı bide zaten uzerinden 1 ay 7 gün gecti cıkardı herhaldeevet geç döllenme
canım kondoma da boşalma olmamışsa endişe etmeevet regl oldum ama hani ilişkiden iki gün sonra oldugu şcin hamilelik olur mu olmaz mı bilemedim kondom vardı zaten kondoma da bosalma olmadı. yani bugun beşinci gün gecikmem olacak yarın altı sabah yapayım idrar testi diyorum kaset mi yapayım erken gebelik mi zaten çıkan sonuç doğrudur artık altı gün gecikmenin sonunda
evet ama regl olamam beni cok geriyor.. normalde de cok duzenli olmam ama bugun besinci gunum olducanım kondoma da boşalma olmamışsa endişe etmebenimkinde afedersin kondom içimde kalmıştı aklım çıktı hamile kalacak mıyım diye.. çok şükür hamilelik olmadı. sende endişe etme bence çok zor boşalma olmadan hamile kalman. ki birde komdom varmış
Kondomla nasıl şüpheli ilişki oluyor ? Hamile değilsin.merhaba 22 eylül de şüpheli ilişkim oldu kondom vardı(ilişkiden 3-4 gun sonra regl oldum)bu ay reglim gecikti korktuğum için gecikmemin 3.günğ hem erken hem de kaset test yaptım negatifti sonuç doğru mudur yarın testi tekrarlamayı dusunuyorum. sarı akıntım oluyor birde enfeksiyondan mıdır
şey yap bir dahaki sefere, ertesi gün hapları oluyormuş elle adında. eczaneden ondan al.evet regl oldum ama hani ilişkiden iki gün sonra oldugu şcin hamilelik olur mu olmaz mı bilemedim kondom vardı zaten kondoma da bosalma olmadı. yani bugun beşinci gün gecikmem olacak yarın altı sabah yapayım idrar testi diyorum kaset mi yapayım erken gebelik mi zaten çıkan sonuç doğrudur artık altı gün gecikmenin sonunda
şey yap bir dahaki sefere, ertesi gün hapları oluyormuş elle adında. eczaneden ollevet regl oldum ama hani ilişkiden iki gün sonra oldugu şcin hamilelik olur mu olmaz mı bilemedim kondom vardı zaten kondoma da bosalma olmadı. yani bugun beşinci gün gecikmem olacak yarın altı sabah yapayım idrar testi diyorum kaset mi yapayım erken gebelik mi zaten çıkan sonuç doğrudur artık altı gün gecikmenin sonunda
stres yaptığın içinde gecikir ki normalde ee gecikme yaşıyormuşsun zaten, olursun eli kulağındadırevet ama regl olamam beni cok geriyor.. normalde de cok duzenli olmam ama bugun besinci gunum oldu