Erken gebelik testi denesene hadiii heycanlandımmm yerleşme kanaması olabilirrr ikiz doğurasın inşallahArkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Şuan adetime 4 gün var peçeteye gelen hafif pembe akıntım var. 3 gün önce hamileliği gösterdiğini söyledikleri için ovulasyon testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Başka herhangi bir belirtim yok sizce durum nedir ?
Erken gebelik testi denesene hadiii heycanlandımmm yerleşme kanaması olabilirrr ikiz doğurasın inşallah3üzde olur 3 sene beklemişsin inşallah bebeğin seninledir kuzum allahım nasip etmiş olsun
Akşam unutma bak bana haber vermeyi eve giderken test almayı unutma ve kesinlikle days doctor - freely - artımed bu testlerden alma bitane erken bitane kaset test al inşaaaalllaaahhh pozitif görürsünGüzel yorumun için teşekkür ederimİşteyim malesef akşama kadar beklemek durumundayım.
Benim bildiğim freely iyi artimed kötüAkşam unutma bak bana haber vermeyi eve giderken test almayı unutma ve kesinlikle days doctor - freely - artımed bu testlerden alma bitane erken bitane kaset test al inşaaaalllaaahhh pozitif görürsün
Oda yalancı pozitif gösteriyorBenim bildiğim freely iyi artimed kötü
Hamgisine güveneceğimizi şaşırdık hahahaOda yalancı pozitif gösteriyor
MalesefHamgisine güveneceğimizi şaşırdık hahaha
Ben de merak ettim testte çıkar diye düşünüyorumArkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Şuan adetime 4 gün var peçeteye gelen hafif pembe akıntım var. 3 gün önce hamileliği gösterdiğini söyledikleri için ovulasyon testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Başka herhangi bir belirtim yok sizce durum nedir ?
Kuzum dört gözle haberini bekliyoruz unutma bizi haber et inşallah hayırlı haberler alırsın rabbim isteyen herkese bana da nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Şuan adetime 4 gün var peçeteye gelen hafif pembe akıntım var. 3 gün önce hamileliği gösterdiğini söyledikleri için ovulasyon testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Başka herhangi bir belirtim yok sizce durum nedir ?
Yaptinizmi acaba merak ettimArkadaşlar merhaba. 3 yıllık evliyim bu ay yumurtlama günlerimi değerlendirdim. Şuan adetime 4 gün var peçeteye gelen hafif pembe akıntım var. 3 gün önce hamileliği gösterdiğini söyledikleri için ovulasyon testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Başka herhangi bir belirtim yok sizce durum nedir ?