- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi aciilyardim
-
Ki idrara yansıdıysa kana çoktan geçmiştir bence kan verinRegl gecikmesi olmuş zaten bence kan verin eğer pozitif çıkarsa 2 günde bir kan verin artışı görmek için
Birde mide bulantım falan da oluyor benim adet olacakmışım gibi ağrım da var kaç gündür eşimi ya da ailemi ümitlendirmek istemiyorum kimseye soramadım o yüzden çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinRegl gecikmesi olmuş zaten bence kan verin eğer pozitif çıkarsa 2 günde bir kan verin artışı görmek için
Hayırlısı olsun inşallahBirde mide bulantım falan da oluyor benim adet olacakmışım gibi ağrım da var kaç gündür eşimi ya da ailemi ümitlendirmek istemiyorum kimseye soramadım o yüzden çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
Fotoraf atabilirmisin? Iki gun sonra tekrar yap kan testi de yptirabilirsin 4 gun gecmis
Fotoraf atabilirmisin? Iki gun sonra tekrar yap kan testi de yptirabilirsin 4 gun gecmis
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlısı olsun inşallah
Gece yaptım korktum bakamadım yattım sabah böyleydi. O da etkiler mi yaniNe kadar sürede çıktı çizgi? burda biraz beklemiş gibi görünüyor
Evet maalesef kuruma çizgisi oluşması muhtemel. Ama 4 gün gecikmişsiniz ve belirtileriniz de var bence kan testi vermenizde fayda varGece yaptım korktum bakamadım yattım sabah böyleydi. O da etkiler mi yani
Sabah çıktıysa olmayabilir mı yaniAynen bes dk icinde mi cikti? Eger oyle ise hamilesiniz bence ama kan tahlili en garantisi
Tamam çok teşekkür ederimEvet maalesef kuruma çizgisi oluşması muhtemel. Ama 4 gün gecikmişsiniz ve belirtileriniz de var bence kan testi vermenizde fayda var
Evet ilk 5-10Sabah çıktıysa olmayabilir mı yani
Peki kan testi için illa 10 günü beklemem mı lazım yoksa şimdi gidip versem çıkar mıEvet ilk 5-10
Dk gecerli arkadas dedigi gibi. Bnce tekrar et yada kan testi en garantisi
Dort gun gecmis verebilirsin, doktorlar 7-10Peki kan testi için illa 10 günü beklemem mı lazım yoksa şimdi gidip versem çıkar mı
Tamam teşekkür ederimDort gun gecmis verebilirsin, doktorlar 7-10
Gun gecikme öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?