• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

aciilyardim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Selam arkadaşlar, adetim normalde düzenlidir 28 bilemedin 30. Günde olurum. Bu ay adetim gecikti 4. Gününde hızlı test yaptım ve silik bir şekilde çıktı çizgi,bu ne demek yardım edin nolur..🙏😬 ikinci bir testi ne zaman yapmalıyım ya da direk kan mı vermem lazım kimyasal gebelik diye bir şeyler de okudum korkuyoruuum 🥺

Regl gecikmesi olmuş zaten bence kan verin eğer pozitif çıkarsa 2 günde bir kan verin artışı görmek için

Fotoraf atabilirmisin? Iki gun sonra tekrar yap kan testi de yptirabilirsin 4 gun gecmis

Regl gecikmesi olmuş zaten bence kan verin eğer pozitif çıkarsa 2 günde bir kan verin artışı görmek için
Birde mide bulantım falan da oluyor benim adet olacakmışım gibi ağrım da var kaç gündür eşimi ya da ailemi ümitlendirmek istemiyorum kimseye soramadım o yüzden çok teşekkür ederim cevap verdiğin için 🙏♥️

Eklentiler

• IMG20240603100026.jpg
    IMG20240603100026.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 65
Ne kadar sürede çıktı çizgi? burda biraz beklemiş gibi görünüyor

Aynen bes dk icinde mi cikti? Eger oyle ise hamilesiniz bence ama kan tahlili en garantisi

Back