Hamile miyim

Tamam canım zaten yerleşme kanaması için tarihin tutuyor. Kırmızı kan görmedikçe paniklemene gerek yok :)
Merhaba iyi akşamlar. Yerleşme kanaması hangi tarihlerde oluyor yani regl gününden önce mi sonra mı? Testlerim pozitif bugün beklediğim adet tarihimdi. Lekelenmelerim oluyor bugün. Zaten mantıken 4 haftalık şuan dr gitsem bile gözükmeyecek. Beklesemmi diyorum ama bu hâl de beni tedirgin ediyor. Sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum

Yeni gördüm kız. Ne oldu bu yazdığından sonra? Yerleşme kanaması normalde adet beklediğin tarihlerde oluyor ama her zaman aynı değil 2. ayda bile olabiliyor benimki epey geç olmuştu. Kahverengi kanamaların hepsi yerleşme kanaması da değil zaten. Bugün yarın gitsen belli olur, kese görünür

Bende yeni gördümmm malum bayram telaşı beklenen adet günlerinde lekelenmelerim oldu üç gün. Hafif pembe sonra krengi akıntı ve yok oldu gitti. Doktorum tatildeymiş.. 28ine gün alabildimm. Bu süreçte dr gitmedim. Bilmiyorum ikinci bebeğin verdiği rahatlıkmı bu artık. İlk bebeğimde de kanamam olmuştu hatta aylarca. Kendimce bu da böyle olacak diye düşündüm ama çok şükür iyiyim. Bulantılarım oluyor. Ve kokulara aşırı hassasiyet gelişti.
İlk çocuğumda 7 haftalıkken boş kese vardı.
9. Haftada görebilmiştik
Yine aynı şeyleri duyup korkmak üzülmek istemedim. Cumaya kadar bekleyeceğim. Bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…