Amin inş o çift çizgiyi bende çok görmek isterdim ama kısmet olmuyorAyyy etmez miyim rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda seninle birlikte isteyen bekleyen kim varsa nasip etsin insallahh
Kac senedir bekliyorsun canimAmin inş o çift çizgiyi bende çok görmek isterdim ama kısmet olmuyor
EvetTesti sağlık ocağında mı verdiniz
Yerleşme kanaması canım korkma ağır flan kaldırma Pembe se yerleşme kanaması dir genellikle üstünde görmedirÇok az normal akıntıyla karısık pembe
Ayy bilsem yaptirirdim tabi de bilemedimGeç çıkar zaten o keşke acilde yaptirsaydınız
Calistigim icin oturuyorum butun gun ama yinede boyle oldu napicam bilemiyorumYerleşme kanaması canım korkma ağır flan kaldırma Pembe se yerleşme kanaması dir genellikle üstünde görmedir
3 sene sonra ilk defa pozitifi görünce cahilligime geldi herhaldeBen böyle durumlarda beklemiyorum maalesef acilde yaptırıyorum 1 saate çıkıyor hem ne kadar erken öğrendiniz o kadar iyi
Estağfurullah cahillik değil de insan böyle bir durumda ne yapacağını şaşırıyor:)3 sene sonra ilk defa pozitifi görünce cahilligime geldi herhalde
Çok değil daha 1 yıl oldu ama olmadığı için tüp bebeğe başladıkKac senedir bekliyorsun canim
Bende artık tüp bebeğe baslamayi dusunuyordum bi anda oldu hic umutlu degildim cunku ev tasiyoruz cok iliski de olmadi bu ayÇok değil daha 1 yıl oldu ama olmadığı için tüp bebeğe başladık
Kısmet işte ne zaman olacağını bilemiyorsunBende artık tüp bebeğe baslamayi dusunuyordum bi anda oldu hic umutlu degildim cunku ev tasiyoruz cok iliski de olmadi bu ay
Off evet hep burda okurdum kafana takmadigin ay hamile kalirsin diye inanmazdim gercekten oyleymisKısmet işte ne zaman olacağını bilemiyorsun
Off evet hep burda okurdum kafana takmadigin ay hamile kalirsin diye inanmazdim gercekten oyleymis
Amin inşallah dua et ne olur bende senin icin cok dua edicem canımın içi neler hissettigini anlayabiliyorum tez vakitte anne olursun insallahHayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın
Çok teşekkür ederim hayırlısıyla olur inş sağlıklı olsunAmin inşallah dua et ne olur bende senin icin cok dua edicem canımın içi neler hissettigini anlayabiliyorum tez vakitte anne olursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?