Sabah 9.30da verdim yarin cikar dediler devamli e nabizi kontrol ediyorum ama gelen giden yokkanama hakkında bir bilgim yok, ama testler bariz pozitif bi doktora görün istersen kanama için. Sonucta neden yarın cıkıyor e nabıza düşer aslında bir kaç saate
Bence kesin pozitifKızlar merhaba dün regl günümdü ama öglene kadar olmayınca test yapayım dedim sonuc görseldeki gibi bu sabah kan testi verdim ama yarın sabah çıkacakmis yine bu sabahta kaset testi yeniledim gorselini birakiyorum simdi sorum su cok hafif akıntıyla karisik pembe akıntım oldu sizce bu yerlesme kanaması mı ? Eger oyleyse testten once olmaz mi yerlesme kanamasi ve eger yerlesme degilse ne bu kanama?
Öyleyse kanamanın sebebi nedirBence kesin pozitif
Kanamaz az mı çok mu gebelik olduğu bence kesin ama kanamanı doktorla görüşsen iyi olurÖyleyse kanamanın sebebi nedir
Çok az normal akıntıyla karısık pembeKanamaz az mı çok mu gebelik olduğu bence kesin ama kanamanı doktorla görüşsen iyi olur
Bence önemsenecek bişey değil kesin hamilesin kanama artarsa doktora görün hatta yarın sonucunla birlikte kesinlikle doktora gitÇok az normal akıntıyla karısık pembe
Evet bugun gecikmemin 2. GunuPozitif olduğunu anlaman için daha ne yapman gerekiyor canımYerleşme kanamasıdır o. Adetin gecikti değil mi?
Evet kesinlikle öyle yapıcam ama onu kaybetmekten cok korkuyorum 3senedir bu anı bekledimBence önemsenecek bişey değil kesin hamilesin kanama artarsa doktora görün hatta yarın sonucunla birlikte kesinlikle doktora git
Tamam canım zaten yerleşme kanaması için tarihin tutuyor. Kırmızı kan görmedikçe paniklemene gerek yok :)Evet bugun gecikmemin 2. Gunu
Yerlesti mi bebegim banaTamam canım zaten yerleşme kanaması için tarihin tutuyor. Kırmızı kan görmedikçe paniklemene gerek yok :)
Aynen öyle oldu adet gecikmesiyle bu testin böyle çıkması kesinlikle hamileliği gösterir yerleşmedir o kırmızı kana dönüşürse kesinlikle beklemeden git ama bu durumda da kesinlikle git ve doktoruna söyleYerlesti mi bebegim banahala inanamıyorum
Sabah ilk isim kan sonucumla beraber doktora gitmek cok tesekkur ederim icime su serptiniz allah razı olsunAynen öyle oldu adet gecikmesiyle bu testin böyle çıkması kesinlikle hamileliği gösterir yerleşmedir o kırmızı kana dönüşürse kesinlikle beklemeden git ama bu durumda da kesinlikle git ve doktoruna söyle
Sağlıkla kucağına al bize de dua etSabah ilk isim kan sonucumla beraber doktora gitmek cok tesekkur ederim icime su serptiniz allah razı olsun
Ayyy etmez miyim rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda seninle birlikte isteyen bekleyen kim varsa nasip etsin insallahhSağlıkla kucağına al bize de dua et
Evet şekerim. Dikkat et kendine. Hayırlı olsun minik kuşunYerlesti mi bebegim banahala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?