Hamile miyim

eyvaaa3

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2024
120
50
13
25
Kızlar merhaba dün regl günümdü ama öglene kadar olmayınca test yapayım dedim sonuc görseldeki gibi bu sabah kan testi verdim ama yarın sabah çıkacakmis yine bu sabahta kaset testi yeniledim gorselini birakiyorum simdi sorum su cok hafif akıntıyla karisik pembe akıntım oldu sizce bu yerlesme kanaması mı ? Eger oyleyse testten once olmaz mi yerlesme kanamasi ve eger yerlesme degilse ne bu kanama?

Eklentiler

• 1000007646.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 136
  • 1000007733.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 159
kanama hakkında bir bilgim yok, ama testler bariz pozitif bi doktora görün istersen kanama için. Sonucta neden yarın cıkıyor e nabıza düşer aslında bir kaç saate

kanama hakkında bir bilgim yok, ama testler bariz pozitif bi doktora görün istersen kanama için. Sonucta neden yarın cıkıyor e nabıza düşer aslında bir kaç saate
Sabah 9.30da verdim yarin cikar dediler devamli e nabizi kontrol ediyorum ama gelen giden yok

Bence kesin pozitif

Yerlesti mi bebegim bana hala inanamıyorum
Aynen öyle oldu adet gecikmesiyle bu testin böyle çıkması kesinlikle hamileliği gösterir yerleşmedir o kırmızı kana dönüşürse kesinlikle beklemeden git ama bu durumda da kesinlikle git ve doktoruna söyle

Sabah ilk isim kan sonucumla beraber doktora gitmek cok tesekkur ederim icime su serptiniz allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…