- 9 Mart 2024
- 33
- 2
- Konu Sahibi eceselin07
Tüm hamilelik belirtileri var 1 haftadır. en son iliskimden 1.5 ay gecti 4 kere test yaptım hepsi negatif ve 2 reglimi de düzenli oldum ama hamilelik belirtileri var neden oluyor bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojik olabilir. Yediğin içtiğin şeylerden olabilir. Sinirden olabilir. Her şeyden olabilir :)Tüm hamilelik belirtileri var 1 haftadır. en son iliskimden 1.5 ay gecti 4 kere test yaptım hepsi negatif ve 2 reglimi de düzenli oldum ama hamilelik belirtileri var neden oluyor bu?
umarım... yine yaptım yine negatifPsikolojik olabilir. Yediğin içtiğin şeylerden olabilir. Sinirden olabilir. Her şeyden olabilir :)
Artık yapmayı bırak kac zaman geçmiş üstüne adet olmuşsun gebelik yok. Bir dahaki adet zamani yumurtlama takip et dene :)umarım... yine yaptım yine negatif
2 ve katlari onemli tabiTüm hamilelik belirtileri var 1 haftadır. en son iliskimden 1.5 ay gecti 4 kere test yaptım hepsi negatif ve 2 reglimi de düzenli oldum ama hamilelik belirtileri var neden oluyor bu?
ya ama tüm belirtilerini taşıyorum resmen neden oluyor olabilir kafayı yiyeceğimArtık yapmayı bırak kac zaman geçmiş üstüne adet olmuşsun gebelik yok. Bir dahaki adet zamani yumurtlama takip et dene :)
Belirtiyle olcak olsa şimdiye kaç kere hamile kalmış olmam lazımdı. İnsanlar hiçbir belirti yaşamadan bile hamile kalabiliyo. Belirti var diye hamilelik olacak diye bir şey yok. Sizde hamile Değilsiniz bunu kabullenin artık. Bir psikologa randevu al eminim belirtilerin gidecektir.ya ama tüm belirtilerini taşıyorum resmen neden oluyor olabilir kafayı yiyeceğim
psikolojikmen mi belirti yaşadınız siz de? kan testi falan uğraşmak istemiyorum kesin yoktur değil mi yani haklısınız...Belirtiyle olcak olsa şimdiye kaç kere hamile kalmış olmam lazımdı. İnsanlar hiçbir belirti yaşamadan bile hamile kalabiliyo. Belirti var diye hamilelik olacak diye bir şey yok. Sizde hamile Değilsiniz bunu kabullenin artık. Bir psikologa randevu al eminim belirtilerin gidecektir.
İlişki üzerinden 1 buçuk ay geçmiş üstüne adet olmuşsunuz. Kaset test yapıp duruyorsunuz her seferinde aynı sonuç. Yok yani gebe değilsiniz. Böyle takılıp duracagina kan testini yapmaya da git. Zaten uğraşıyorsun.psikolojikmen mi belirti yaşadınız siz de? kan testi falan uğraşmak istemiyorum kesin yoktur değil mi yani haklısınız...