gayet net çıkmış tebrik ederimEki Görüntüle 3361733
Sizce hamile miyim
Teşekkür ederimgayet net çıkmış tebrik ederim
Kan sonucunu bekliyorum hayırlısıyla bakalımBebiş buradayım diyor
Sağlıkla tutunsun inşallahKan sonucunu bekliyorum hayırlısıyla bakalım
İnşallahSağlıkla tutunsun inşallah
Anlayamadımbiraz daha beklersen direk doğuma gidersin
biraz daha beklersen direk doğuma gidersin
İlk defa anne oluyorum sonuçta ön yargılı olmamak lazımanlamayacak birşey yok
bu test sonucunu sorman garip
Ne kadar yanlış bir üslup kullandığınızın farkındasınızdır umarım, kadının sorma sebebi acaba testlerde bir yanlışlık olabilir mi olamaz açısından yazmış olabilir, herşeye bir laf söylemek ve haddinizin olmadığı halde insanlara bu şekilde konuşmanız çok yanlış başkasına akıl vereceğinize önce kendi üslubunuzu geliştirin. Oysaki karşınızda ki insan ne güzel bir kısmet için annem olmak için heycanını paylaşmış, hiç yakıştıramadım size.anlamayacak birşey yok
bu test sonucunu sorman garip
Teşekkür ederim gerçekten bazıları hep farklı yöne çekiyor her şeyiNe kadar yanlış bir üslup kullandığınızın farkındasınızdır umarım, kadının sorma sebebi acaba testlerde bir yanlışlık olabilir mi olamaz açısından yazmış olabilir, herşeye bir laf söylemek ve haddinizin olmadığı halde insanlara bu şekilde konuşmanız çok yanlış başkasına akıl vereceğinize önce kendi üslubunuzu geliştirin. Oysaki karşınızda ki insan ne güzel bir kısmet için annem olmak için heycanını paylaşmış, hiç yakıştıramadım size.
TeşekkürlerrrCanının sıkılmasın hiç, inşallah annelik yolculuğun başlamıştır inşallah seninledir hayırlısı olsun
Perşembe günü vermiştim araya yılbaşı tatili ve hafta sonu girdiği için daha sonuçlar çıkmadı yarın çıkacak inşallahKan testi verebilirsin , merak ediyorum sonucu
Ne kadar yanlış bir üslup kullandığınızın farkındasınızdır umarım, kadının sorma sebebi acaba testlerde bir yanlışlık olabilir mi olamaz açısından yazmış olabilir, herşeye bir laf söylemek ve haddinizin olmadığı halde insanlara bu şekilde konuşmanız çok yanlış başkasına akıl vereceğinize önce kendi üslubunuzu geliştirin. Oysaki karşınızda ki insan ne güzel bir kısmet için annem olmak için heycanını paylaşmış, hiç yakıştıramadım size.